Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовељић: „Делије, чекамо вас на Маракани“

Одбројавамо дане до наставка Суперлиге Србије! Фудбалери Црвене звезде у суботу, 16. фебруара, од 16 часова на свом терену дочекују екипу Војводине.

Јесења полусезона је за нас била изузетно дуга и напорна. Са ове тачке гледишта, надам се да ће цела 2019. година бити пођеднако успешна као и прошла. Прва препрека на том путу успеха нам је екипа Војводине. Увек су велика очекивања од утакмице која се игра на Маракани, посебно сада кад два месеца није било фудбала на највећем српском стадиону. Потпуно смо спремни за ту проверу, са нестрпљењем очекујемо утакмицу против квалитетног противника. Уверен сам да ћемо нашим навијачима приредити лепо фудбалско поподне, пуно голова – рекао је Јовељић.

Млади нападач црвено-белих очекује феноменалну атмосферу у суботу на Маракани.

Нама играчима су такмичарске утакмице нешто најлепше. Посебно зато што са трибина, где год да играмо, у сваком тренутку чујемо песму наших навијача. Зато их позивам да дођу у што већем броју на премијерну утакмицу на Маракани у 2019. години, да нас подрже. Велики део резултата које смо остварили протекле године је њихова заслуга. Верујем да ћемо наставити заједно да славим успехе.

Радост после постигнутог гола младог Јовељића била је свакодневни призор и на тренинзима током припремног периода.

Јако сам задовољан радом целе екипе, као и личним учинком, али водим се девизом да увек може боље. Наравно да бих јако желео да освојимо титулу, такође и Куп. То је жеља свих звездаша. Што се мог учинка тиче, био бих пресрећан да до краја сезоне постигнем преко пет голова.

Провере са јаким противницима на припремама много су значиле нашој екипи.

Важне су победе, чак и на припремама. Сви уживамо у фудбалу и много волимо да побеђујемо. Одличне провере су за нама, али ипак се само првенство рачуна, па се надам да ћемо да везујемо тријумфе и у домаћем шампионату – поручио је Јовељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment