Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновије

’’Red Passion Fly’’ у борби за Фајнал фор Евролиге

Чирлидерсице КК Црвена звезда мтс ’’Red Passion Fly’’ започињу борбу за учешће на Фајнал фору Евролиге. Гласање се одвија у три квалификационе рунде, а почиње 13. фебруара на Инстаграм профилу Евролиге.

Утакмице КК Црвена звезда мтс не би биле исте без плесне групе ’’Red Passion Fly’’. Црвено-беле чирлидерсице задужиле су велики број аплауза у сезонама иза нас и измамиле велики број уздаха. По свему приказаном група ’’Red Passion Fly’’ спада у сам крем европске кошарке, а још један доказ за то је чињеница да су ушле у конкуренцију за учешће на Фајнал фору Евролиге.

Наиме, Евролига организује званично гласање на свом Инстаграм профилу, а борба за место на највећем догађају европске кошарке одвијаће се у три квалификационе рунде. Прва рунда гласања почиње у среду 13. фебруара од 12 часова где ће се чирлидерсице Црвене звезде у првој квалификационој рунди ’’борити’’ са чирлидерсицама Гран Канарије. Већ 18. фебруара је заказан други круг гласања против колегиница из Локомотиве Кубањ, а трећа рунда је седам дана касније где ће навијачи бирати између групе ’’Red Passion Fly’’ и чирлидерсица Жалгириса.

Група ’’Red Passion Fly’’ је део црвено-беле породице и неизоставни део спектакуларних утакмица Црвене звезде. Сваки аплауз је био њихов подстрек да се нађу у самом врху европске кошарке. Сада им је подршка поново потребна и зато вас позивамо да гласате за Звездине чирлидерсице на инстаграм профилу Евролиге. Почињемо у среду од 12 часова. Гласајте за ’’Red Passion Fly’’!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment