Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоКонференције за медијеНајновијеРегионална лига

Сведочење Александро Краља о дешавањима у Сплиту

Поводом свега онога што се догодило у Сплиту пред сусрет регионалне А1 лиге између домаће екипе Морнар Бродоспас и наше Црвене звезде данас је одржана конференција за медије.

Голман црвено-белих ватерполиста Александро Краљ, који је доживео и највише непријатности изјавио је:

– „Када је конобар у кафићу где смо сели видео испод јакне Звездин грб, пришао је и питао какав је то грб и претећи рекао да је боље да то покријем. Мислио сам да је шала. Потом смо прешли у други кафић и у тренутку док сам гледао у телефон пришли су момци са стране. Кренули су ударци, спала ми је јакна и остао сам на сред риве у Звездиној тренерци. Тада ми је на памети само било да спасем живу главу. Трчао сам, када сам видео једног да иде на мене ножем. На срећу оклизнуо се и само ме је закачио по нози. Када сам схватио да немам избора једино решење је било да скочим у воду. После ми је полиција рекла да сам добро урадио. Тада су кренули да ме гађају каменицама и викали да скинем све са себе. Највише ме је повредило што су ме после обични људи вређали. Многи ме критикују што сам у моменту свега изговорио да сам Црногорац, али сам само мислио да жену и дете и желео сам да извучем живу главу.“

Повезане вести

2 comments

Раде Р.Српска феб 11, 2019 at 18:13

Мржња остаје за сва времена,Хрвати шта год да ураде остану некажњени,а Срби би били избачени из такмичења или санкционисани. Као што је то било на фудбалској утакмици Италија Србија када су српски навијали напавили неред,али тај неред је био и прије почетка утакмице,а судије су ипак извели играче на терен и утакмица је почела и после 10 минута прекинута због нереда који је био и прије утакмице,то је урађено само да се Срби окриве и санкционишу. Сличан случај је био на утакмици Србија Албанија када су албанци пустили дрон са заставом велике албаније и опет су Срби били криви због лошег организовања и тада су завршили утакмицу у нашу штету,ако се неварам службени резултат је био 0:3 за албанију и ту се нису зауставили већ су нам одузета још 3 бода од онога што смо имали,а имали смо 2 бода тако да смо остали са – 1 бодим. Шта ли ће се предузети поводом овог скандала у Сплиту,да неће опет бити да су Срби криви и да су изазивали? Тебе Александро нека буде срам твој живот није ништа вриједнији од живота других играча.

Reply
Gogi феб 12, 2019 at 04:00

Ne volim da ih spominjem ako ne moram ali da se nadodam na komentar i grobljance su izbacili iz Evrope zbog onih nereda u Zrinjskom iako nisu bili domacini,a Zrinjski kao organizator nije snosio posledice…Da ne spominjemo kukaste krstove,nacisticke i rasisticke poklice i parole na njihovim stadionima,kamenovanja autobusa sa nasim igracima itd. A pored ovog napada na vaterpoliste ima jos dosta drugih napada:

2003. godine napadnuti Srpski vaterpolisti u Kranju
2005. godine napadnuti rukometaši Partizana u Zagrebu
2009. godine napadnuti košarkaši Zvezde u Splitu
2016. godine napadnuti mladi vaterpolisti Partizana u Zagrebu
2016. godine napadnuti Srpski strelci u Splitu
2019. godine napadnuti vaterpolisti Zvezde u Splitu

Niko do sada nije odgovarao za napade,tako da ne verujem ni da ce ove nesto zestoko da kazne za ovaj napad…A sto kazes da su Srbi ovoliko napada do sada uradili izbacili bi nas iz svih sportskih takmicenja za sledeci vek,to pokazuje kakvi su im arsini i koga vise stite…Sramota!

Reply

Leave a Comment