Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Хокејаше очекује нови двомеч у Загребу

Хокејаши Црвене звезде напокон ће опет на лед. Након паузе од седам дана и двомеча против Младости у Загребу, чета Јовице Руса ће опет пут главног града Хрватске где ће одиграти двомеч против екипе Загреба.

Звезда је осигурала прво место и пол позицију пред плеј-оф, а сада остаје питање ко би могао да буде евентуални Звездин противник у полуфиналу ИХЛ такмичења, c`обзиром да у четвртфиналу Звезда игра против Војводине и ту дефинитивно не би требало да буде проблема за наше хокејаше. Загреб се тренутно налази на 4. месту са 41 бодом, али и три утакмице мање од екипе Цеља која је на 2. позицији са 43 бода. На трећем месту је екипа Триглава која има бод више од Загреба и исти број одиграних утакмица. Управо ове три екипе ће водити главну борбу око другог, трећег и четвртог места, тако да се до последњег кола неће знати на кога Звезда иде у полуфиналу.

Све у свему, сигурни смо да ће чета Јовице Руса у главни град Хрватске отпутовати само са једним циљем – да оствари обе победе и стави свима до знања да су најбоља екипа тренутно у региону и да са правом очекују да освоје ово такмичење.

Екипа ће за меч са Загребом бити спремна. У тим се враћају Лука Вукићевић и Павел Поправка, а једино је неизвестан наступ Павла Подунавца који има лакшу повреду.

Мечеви против Загреба се играју 12. и 13. фебруара (уторак и среда) са почетком од 19 и 17:45 часова.

(извор:czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment