Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Последњи тренинг на терену у Анталији

Зимске припреме дошле су до самог краја, наши фудбалери одрадили су последњи тренинг на терену у Турској и остала им је још једна провера пред повратак у Београд.

Црвено-бели су око 14:30 (16:30 по локалном) изашли на терен фудбалског комплекса хотела „Регнум“ и одрадили једини тренинг планиран за данас.

Јасно је да су припреме у завршној фази, па је и рад сходно томе усмерен на усавршавање детаља уочи предстојећих изазова и наставка првенства.

Изабраници шефа стручног штаба Владана Милојевића су после загревања и шеве радили највише на тактици. Фокус је био на чувању поседа и игри на два гола, на ограниченом простору, уз завршницу.

Радило се на самим ситницама и тренер шампиона Србије често је усмеравао пулене шта треба да раде и на чему је акценат. Захтевао је максималну концентрацију и испуњење онога што је замислио.

Нашим фудбалерима је за крај боравка у Турској остала још само контролна утакмица са Марибором, у петак од 15 часова (17 по локалном) уз директан пренос на клупском Јутјуб каналу.

Повратак у Београд планиран је за суботу и онда предстоји одбројавање до наставка Суперлиге, који је заказан за 16. фебруар од 16 часова.

Шампион Србије угостиће Војводину и црвено-бели једва чекају пролећну премијеру и да заиграју пред својим навијачима, и да осете подршку са трибина стадиона „Рајко Митић“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment