Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Милојевић: Сви заслужују шансу(видео)

Нова победа наших фудбалера на припремама у Турској, овог пута против Работничког. Изабраници Владана Милојевића савладали су македонску екипу резултатом 2:1.

Хтео сам да дам шансу свим играчима, јер они то апсолутно заслужују. Свакако је био циљ да они одиграју око сат времена. Одмерили смо снаге са добрим противником који игра слично као и наше екипе у Суперлиги. Задовољан сам приказаним, задовољан сам жељом и вољом коју су показали моји играчи. Са друге стране, види се да су још увек тешке ноге, напорне припреме су у току, готово сваког дана тренирамо по два пута дневно. Мало ме брине то што је терен сваког дана све лошији, али издржаћемо до краја – рекао је Милојевић.

И на овом мечу један он новаих фудбалера Алекса Вукановић уписао се у листу стрелаца.

За новајлије је најбитније да се прилагоде нашој филозофији фудбала. Покушавамо да их уиграмо и са играчима који не играју на својим примарним позицијама. Код нас фудбалери који су навикли да буду само на једној страни терена имају мали отпор када их пребаците на другу, јер им тада недостаје вољни моменат, посебно на четири тачке у нападу у којима увек морају да знају шта радимо у свим фазама игре. Све у свему, задовољан сам овом провером, добрим трчањем и залагањем. За то и служе пријатељске утакмице.

Ни силно мотивисан противник није успео да заустави изабранике Владана Милојевића.

Адреналин ради, зато сам често гласнији током утакмице, али то све прође када се заврши меч. Било је неких одлука судија, али не верујем да су оне утицале на исход меча. Битно ми је само да и судије знају да је на припремним утакмицама најважније да не дође до повреда. Гледајући утакмице у првенству које Работнички игра видимо да су они дали све од себе данас. Нормално је да имају велики мотив када играју против нас, то је добар однос и тако и треба да буде. Још једном, најважније је да се нико није повредио на терену који није у најсјајнијем стању. Генерално ове године нигде у Турској терени нису квалитетни као што су били. Полако се примиче почетак првенства, немамо још много времена и не бих волео да се понови ситуација као са Гобељићем који је доживео истегнуће задње ложе тако да се враћа се за Београд. Најгоре је за играче када се повреди пред крај припрема – поручио је Милојевић. 

Повезане вести

1 comment

ОПАТ феб 5, 2019 at 22:04

Милоја тјерај играче да шутирају из свих позиција,забрани да се поигравају с лоптом у нашем шеснаестерцу.Стиојковић је данас изгубио лопту близу нашег гола и за мало да Рботнички постигне погодатак,не дај Боже да таква грешка буде у квалификацијама,мора бити максимална скоцентрисаност,нека вијежбају доста и слободне ударце ,одавно нисам видјео добар гол да смо постигли из слободног ударца или маказица

Reply

Leave a Comment