Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Гајић: Поносан сам што сам постао део црвено-беле фамилије(видео)

Играчки кадар Црвене звезде је постао јачи за Милана Гајића, талентованог десног бека који је у Љутице Богдана стигао из Бордоа.

Дефанзивац рођен 1996. године са шампионом Србије је потписао уговор на три и по године, а новим саиграчима ће се придружити већ сутра у Анталији.

У претходном периоду, може се рећи и годинама, кружила је прича како требам да се вратим у Србију, да дођем у Звезду. На крају, за мој рођендан, са малим закашњењем, остварила се и та жеља, како клуба тако и мене лично. Пресрећан сам, тешко је наћи праве речи, потпис је пробудио позитивне емоције, поносан сам што сам постао део црвено-беле фамилије – нескривајући задовољство истакао је Гајић.

Повратак у Србију, из перспективе новајлије у црвено-белим редовима, представља нови изазов и корак напред у каријери.

Три и по године проведене у иностранству сам искористио да прикупим искуство и у правом тренутку долазим у Звезду, као формиран, зрео играч, иако имам само 23 године. Циљ и жеља су ми да освајам титуле и трофеје са Звездом као и да из године у годину будемо учесници европских такмичења, пре свега Лиге шампиона. Пун сам ентузијазма и жеље да обрадујем српску и звездашку јавност.

Гајић ће у Љутице Богдана имати прилику да поново сарађује са саиграчем Срђаном Бабићем и тренером Миланом Косановићем који су били део репрезентације Србије која је на Новом Зеланду освојила светску круну.

Разговарао сам са доста играча, пре свега са Бабићем, познајем и стручни штаб, са некима сам сарађивао у репрезентацији, са другима се познајем из ОФК Београда. Јесте да је нови клуб, али су ми људи познати. Сигуран сам да ћу се лако и брзо уклопити. Осећам да сам спреман да изнесем терет и притисак који носи Звездина величина и потрудићу се да оправдам поверење које ми је указано ангажманом – рекао је Гајић.

Повезане вести

2 comments

ОПАТ феб 4, 2019 at 20:16

ДОБРО ДОШАО.МОГАО ТИ СЕ И ВУКАШИН ПРИДРУЖИТИ ХЕ,ХЕ

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 4, 2019 at 19:55

svakako da je mnogo bolji od Zuleta a da ne pricamo o Gobelji

Reply

Leave a Comment