Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Сјајна атмосфера на тренингу

Недеља је била слободан дан за наше фудбалере на припремама у Анталији, а већ у понедељак вратили су се раду пуном паром.

Црвено-бели су између два дела рада у Турској имали дан одмора који су искористили на бројне начине. Поједини су ишли у забавни парк попут голмана Поповића, Хајдина и Павкова, док су Марин и Вукановић играли мини голф, а део екипе је слободно време превасходно искористио за одмор.

Сунчано пре подне сачекало је фудбалере шампиона Србије на већ добро познатом терену хотела „Регнум“ и први тренинг планиран за данас трајао је мало више сат времена.

Уобичајено загревање и трчање кругова у лаганом ритму заменило је истезање и разгибавање уз помоћ гумених трака, а онда се прешло на шеву, али не обичну.

Стручни штаб је наставио са праксом да тренинзи буду што разноврснији и занимљивији на овим зимским припремама, па је тако сјајна атмосфера била међу црвено-белима што се огледало кроз бројне осмехе уз озбиљан рад.

Играчи су, поред истрчавања серија од шеснаестерца до шеснаестерца, играли до сада невиђен облик шеве. Били су подељени у три групе, од којих је само једна активна и двојица имају задатак да им не дозволе осам везаних додавања у поменутом кругу.

Ако се повеже осам пасова, онда иду у други круг, али се нико није задржао „унутруа“ пуна три круга у низу. На делу је била видљива врло занимљива и динамична вежба, која захтева много трчања и покривање простора, али доноси и забаву, па се потврдило како права атмосфера влада међу нашим фудбалерима.

После друге серије трчања између два казнена простора, на ред је дошла обична шева и за крај трећа, последња серија између два шеснаестерца.

Фудбалери Звезде са радом настављају од 15 часова, односно 17 по локалном времену, а у уторак у истом термину их очекује утакмица са Работничким. Последњу проверу у Анталији имаће 8. фебруара са Марибором, а оба сусрета као и све досадашње из Турске бићете у прилици да пратите у директном преносу на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment