Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

План припрема млађих категорија

После неколико недеља паузе све млађе селекције Црвене звезде вратиле су се раду, па су терени иза југа Маракане поново обојени бојама фудбала.

Непосредно након омладинаца и кадета, са тренинзима су почеле и све остале млађе категорије, а актуелни викенд донео је и прве контролне дуеле.

Браниоци државних круна у кадетској и омладинској конкуренцији јуче су одиграли прве пријатељске утакмице и наговестили сјајно пролеће. Омладинци су погоцима новајлија Бајића и Одаде савладали јуниоре Локомотиве, док су кадети, оставили сјајан утисак у поразу од првотимаца радничког из Новог Београда (3:1), а потез утакмице био је погодак Едвина Елевена након „маказица“.

Темпирање форме, све селекције почеле су на теренима у Љутице Богдана, али већ почетком предстојеће недеље следе први одласци Звездиних бисера на припреме.

Дечаци рођени од 2008. до 2011. године ће се припремати у Анкарану од 4. до 11. фебруара, а на исту локацију, од 11. до 18. ће отпутовати таленти од 12, 13 и 14 година.

Пионири ће се за градски трон и излазак на државну позорницу припремати у Бургасу од 23. фебруара до 2. марта, као и млађи кадети.

Ученици Славољуба Ђорђевића и Николе Пуаче форму ће темпирати у Термама Чатеж од 18. до 28. фебруара.

Посебна пажња је усмерена ка турниру у Санкт Петербургу који ће се одржати од 9. до 12. фебруара и на којем ће учествовати четири наше генерације предвођене кадетима.

Вредне напомене су и репрезентатиивне обавезе, односно окупљање млађе омладинске репрезентације Србије и гостовање на турниру у Лас Палмасу где ће државни грб бранити осам наших омладинаца: Никола Стајић, Марко Дедијер, Лука Крстовић, Страхиња Ераковић, Матеја Стојановић, Богдан Јочић, Ненад Аџибаба и Лука Великић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment