Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Марин остаје

Како преноси интернет портал „maxbetsport.rs“ руководство ФК Црвена звезда одбило је „непристојну“ понуду неименованог катарског клуба за Марка Марина.

Као што је још раније јављено, некадашњи немачки репрезентативац добио је невероватну понуду из Катара на основу које би за три године зарадио минимум 10.000.000 евра, а нашем клубу би припало обештећење у износу од 5.000.000 европских новчаница. Понуда је свакако примамљива за обе стране, али су у нашем клубу ипак одлучили, у договору са фудбалером, да понуду одбију јер се очекује да ће наредног лета вредност Мaрина бити и већа. Сасвим је извесно да ће Марин бити члан Црвене звезде и кроз европске квалификације које наш клуб очекују наредног лета, а у случају новог пласмана у европску фудбалску елиту Марин би највероватније био члан нашег клуба до наредне зиме.

Марин је у наш клуб стигао 31. августа 2018. године из Олимпијакоса за 700.000 евра и у претходних пола године одиграо је у црвено-белом дресу 16 мечева и био стрелац три гола, а посебно је у сећању остао погодак који је постигао против ПСЖ-а на „Парку Принчева“, као и асистенција у Напуљу за погодак Ел Фарду Бена.

Повезане вести

3 comments

kiza феб 3, 2019 at 18:00

ipak odlazi jer dolazi ivanic….

Reply
Dejo феб 3, 2019 at 00:14

Sjajna vijest u Crvenoj Zvezdi je prvo sto ce potpisan ugovor sa Borjanom pa sad sa Marinom jer bez njih dvojice ne bi se moglo nastavit sa uspjesima a nadam se da ce opet ako bog dade da nasa Crvena Zvezda igra u LS jer joj je tamo i mjesto nadam se da ce i uprava Crvene Zvezde da se potrudi da se Crvena Zvezda nadje u LS medju velikanima kao sto je i Crvena Zvezda

Reply
Backo феб 2, 2019 at 15:03

Bas me zanima sta li na ovo ima da kaze Estela, posto je bio ubedjen da Marin odlazi?

Reply

Leave a Comment