Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Марин пред одласком?

Марко Марин један од најбољих фудбалера Црвене звезде је пред одласком из клуба. Сам фудбалер је потврдио информацију о астрономској понуди клуба из Катара. На столу су велики милиони , ради се о трогодишњем уговору вредном округло 10 милиона еура.

Марин је разговарао са људима из управе и понуда за сад није прихваћена, што је он и потврдио у разговору са новинарима у Турској који прате припреме Црвене звезде.

– „Имао сам договор да уколико дође нека ненормална понуда која се не одбија да седнемо и да причамо. Е, таква понуда је дошла. Међутим, клуб је одлучио да сам превише битан за тим. Засад је тако одлучено. Сешћемо ових дана поново да разговарамо. Да видимо око новог уговора или тог клуба шта ће он Звезди понудитии“, рекао је Марин.

Нема двојбе да је Марко Марин битан шраф у машинерији тренера Милојевића, али се поставља јасно питање колико клуб може у оваквој ситуацији. Из Маринове изјаве се стиче закључак да очекује нови побољшан уговор у колико се не прихвати понуда из Катара.

Још је непознато колику понуду спремају људи из Катара за Црвену звезду, ако би и она била ненормална као и у Мариновом случају поставља се питање шта урадити? Тешка одлука је пред људима из клуба, и дани пред нама носе расплет. Сигурно је да би евентуални одлазак Марина убрзао причу и посао око Иванића.

Повезане вести

3 comments

Hadži Dragan NBG јан 31, 2019 at 18:31

Prvi put se slažem sa Estreljom i to komplet. Koji crni gardisti, vojnici, Zvezdina deca?

Reply
Josif јан 31, 2019 at 15:22

Сада је Терза на потезу! Да видимо дали је човек од речи,или че опет да прича бајке,а ми треба да гледамо Чаушиќа и дунстера Гишку и недај боже Иваниќа.Сада че сендвичари да оправдају одлазак Марина!

Reply
Estrella Roja јан 31, 2019 at 17:20

Već se polako priprema teren za odlazak Marina, slično je bilo i sa Degenekom i pre njega Krstičićem, počinju sendvičari da opravdavaju eventualni odlazak cifrom od koje zastaje dah, a do pre samo mesec-dva govorili su da on (Marin) jednostavno nema cenu i da je osnovna poluga evropske Zvezde. Toliko o njihovom pravovernom moralu i pokazatelju kakvi su zvezdaši. Sledeći su Ben (njega bih ipak pustio za dobro obeštećenje) i Borjan u junu, nije slučajno napad na Borjanovu ženu preko društvenih mreža od pojedinih „navijača“. Razumem ja da se proda poneki igrač kad se dobije dobar novac, ali ovde se radi o nekom principu na kojima i stvarana istorija Zvezde. Ne prodaje se igrač posle tri-četiri meseca nakon prve ponude, to ne biva pa bila i zamena spremna. Kod nas se radi stihijski, bez koncepcije i vizije za srednji i duži rok, prodaje se svako ko ima neku vrednost. Što ne prodaju Savića, Žuleta, Jovičića…koji su reprezantativci i kao takvi bi trebali da imaju određenu cenu. Činjenica je da pomenuti igrači i domaća menadžerska bofl roba nema nikakvu vrednost, pa primer Srnića, (relativno solidan utisak posmatrajući igrače Zvezde koji su prošli kroz klub u poslednjih 5 godina) za koga je dat novac od 300 000 evra i 35% od buduće prodaje i koga na kraju puštamo za obeštećenje u istom iznosu kao kad smo ga kupili od Čukaričkog, samo bez procenata pošto je to matematički neizvodljivo, i to još na tri proklete rate. Dobro je kad je otišao i bez ikakve realne zarade, čak smo i u minusu, ali šta misliš koliko će vredeti „supersonični“ Čaušić i „brzanjac“ Simić u trenutku njihovih odlazaka? Trebamo pogledati činjenicama u lice i priznati da bez petorice pomenutih igrača koji su otišli ili se pripremaju da odu, mi imamo kvalitet u rangu Lukićeve Zvezde pre Robija. Tzv. gardisti i menadžerski „fudbaleri“ su go ku..c i to je i pohlepnom don Terzinju jasno, verujem i njegovim sendvičarima.

Reply

Leave a Comment