Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

ИХЛ: Следи двомеч у Загребу против Младости

Регуларни део хокејашке сезоне у ИГЛ такмичењу се полако ближи крају. За црвено-беле остало је да одиграју још шест утакмица против три противника, а сва три противника су хрватске екипе – Младост, Загреб и Медвешчак.

Прва на реду је екипа Младости са којом ће наши оклопници одиграти двомеч у Загребу, у четвртак и петак (31. јануар и 1. фебруар). Екипа Младости је тренутно на 6. месту и не би ни у ком случају требала да представља неки већи проблем чети Јовице Руса, али би наш тренер, који ове сезоне ради одличан посао, могао овај двомеч да искористи како би додатно уиграо одређене акције пред плеј оф који ускоро следи. Биће то и те како потребно нашим оклопницима с`обзиром да их у полуфиналу плеј офа највероватнје чека екипа Цеља која је једна од три словеначеке екипе (Триглав, Цеље и Славија) која је ове сезоне нанела пораз нашој екипи и то у Београду.

Верујемо да ће наши оклопници, као што су то радили до сада, дати свој максимум и приступити овим утакмицама озбиљно и сконцентрисано, како би у оним мечевима, који ће одлучивати о титули, пружили свој максимум и обрадовали срца навијача са трофејом из ИХЛ такмичења.

Оба сусрета и 31. јануара и 1. фебруара у леденој дворани „Велесајам“ почињу у 17:15 часова.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment