Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Талентовани фудбалер Партизана три године у Звезди

Претходних дана, па и недеља трајала је прича о преласку талентованог везног фудбалера Партизана Мартина Новаковића у редове нашег клуба. Новаковић је још пре пар месеци најавио прелазак на стадион „Рајко Митић“ одбијањем да потпише професионални уговор са матичним клубом и због тога је од стране црно-белих био и суспендован.

Мартин Новаковић је рођен у Зајечару 5. јануара 2001. године. Прошао је целокупну школу ФК Партизан и игра на позицији централног везног фудбалера. Красе га изузетан преглед игре и врхунска техника. Наступао је и за У-18 репрезентацију Србије.

Новаковић је у друштву председника ФК Црвена звезда Светозара Мијаиловића и директора омладинске школе нашег клуба Драгана Младеновића потписао трогодишњи уговор. На основу тренинг компензације Новаковићевом бившем клубу следи обештећење у висини од 10.000 евра. Млади фудбалер ће у наредном периоду наступати за омладинску селекцију Црвне звезде, с`тим да ће повремено тренирати и са првим тимом, а када се процени да је спреман за селидбу међу сениоре то ће бити и учињено у договору са тренерима омладиснке школе, али и сениорског погона.

Младом фудбалеру желимо пуно успеха у нашем клубу.

Повезане вести

Leave a Comment