Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Гобељић: „Радимо све што шеф тражи од нас“

Фудбалери Црвене звезде налазе се на припремама у турској Анталији. Припремни период који се састоји искључиво од сувих тренинга, а који фудбалери баш и не воле, полако пролази и сада се улази у период одигравања припремних мечева кроз које ће тренер Владан Милојевић уигравати све линије тима за искушења која следе током пролећа. Један он оних који је обележио претходну јесен у црвено-белом дресу свакако је универзалац Марко Гобељић који је за званични портал ФК Црвена звезда сумирао утиске са досадашњих припрема:

– „Хотел је феноменалан, можда да је мало време боље, али ни овако није лоше, јер је терен тврђи, па није проблем ако буде и кише. Свакако су услов изванредни, одушевљени смо свим садржајем и на нама је само да још јаче радимо и спремимо се за све пролећне изазове. Преживели смо тај кондициони део који ми играчи, искрено, баш и не волимо. Сада иде овај лепши део и утакмице на свака два-три дана, тако да ће нам бити занимљивије. Добро смо се потрошили јутрос на тренингу, али настављамо пуном паром поподне како бисмо што боље одиграли утакмицу сутра.“

Фудбалери Црвене звезде у понедељак 28. јануара одиграће први припремни сусрет током боравка у Турској, а противник је члан немачке регионалне лиге Нордост екипа ФСВ Вакер 90 Нордхаузен:

– „Искрено, не знамо много о противнику, трудићемо се да одиграмо што боље. Ипак је у току припремни период и на нама је да што више истрчимо, али и одрадимо тактички све што шеф Владан Милојевић буде тражио од нас и да се тако што боље сремимо за наставак домаћих такмичења.“

Меч између Црвене звезде и ФСВ Вакер 90 Нордаузена на програму је у понедељак 28. јануара са почетком од 17 часова, а сви љубитељи црвено-белих боја моћи ће да га прате на каналима ТВ Арена спорта, као и на званичном Јутјуб каналу нашег фудбалског клуба.

Повезане вести

Leave a Comment