Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеОсталоЏудо

Свечана академија – уручене дипломе за ученичке појасеве

У медија центру ФК Црвена звезда одржана је традиционална свечана академија Џудо клуба. На овогодишњој свечаној академији уручене су дипломе за ученичке појасеве и календар за 2019. Џудо клуба Црвена звезда.

Младе џудисте и родитеље који су салу Медија центра стадиона Рајко Митић испунили до последњег места поздравио је Бранислав Војиновић, члан УО ЏК Црвена звезда.

Желео бих да вам се свима захвалим на великом труду. Свима вама драга децо, драги џудисти али и свима вама поштовани родитељи, јер без вас и вашег залагања не би било ни резултата. Посебну захвалност желим да упутим и нашем почасном председнику, његовој екселенцији Ивану Тодорову амбасадору Србије у Мађарској на визији и чињеници да је увек веровао и радио да данас имамо најјачи клуб на нашим просторима али и шире – истакао је Бранислав Војиновић.

Бранислав Војиновић младе џудисте и родитеље информисао је о историјским успесима ЏК Црвена звезда оствареним у протеклој 2018. години и похвалио рад свих тренера у Управе нашег клуба.

Младим џудистима уручене су дипломе и нови календар нашег клуба, а после тога уследила је такође традиционално заједничка фотографија младих џудиста и првотимаца нашег трофејног клуба.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment