Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Акценат на дубини и брзини игре

Недеља је дан најчешће за одмор, али не и за наше фудбалере који су пре подне имали први тренинг на терену од доласка у Анталију.

Дан пре су радили у теретани, а сада је дошло време да тестирају и један од терена у фудбалском комплексу велелепног хотела „Регнум“.

Уводно загревање уз истрчавање између препрека трајало је не више од пола сата и онда се прешло на вежбе с лоптом у краћим интервалима.

Црвено-бели су најпре тренирали у две групе, а циљ је била пас игра са једним или два додира, али да се држе ширина и дубина.

На другом делу припрема, према замислима стручног штаба, акценат ће бити на одређеним детаљима, у игри „три на два“ и „два на један“, као и на исправљању појединих недостатака.

Вежбе за циљ имају кретање у високом ритму, брзо доношење одлука, прецизност и пресинг. Играло се и на скраћеном простору, а играчи су били распоређени пет на пет.

За крај се играло на два гола, са три у фази напада и два одбрамбена играча, са тражењем најбољег решења кроз дубину и завршницом. Поента је да се убрза игра шампиона Србије и да се на што бржи начин дође до противничког гола.

„Тако је, браво. То је добро“, били су коментари шефа стручног штаба Владана Милојевића

Фудбалери Звезде одиграће у понедељак, 28. јануара, од 17 сати, против Нордхаузена прву контролну утакмицу коју ћете моћи да пратите у директном преносу на званичном Јутјуб каналу ФК Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

ЗАКЛЕТ јан 28, 2019 at 12:58

чаврића умијесто срнића,иванић умијесто милијаша.на љето добести лазовића и крунића и бољег умијесто ебесилија

Reply

Leave a Comment