Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Препливати „Језеро“ за крај Супер лиге

У недељу 27. јануара одбојкаши Црвене звезде гостовањем у Крагујевцу завршавају прву фазу такмичења у оквиру БПШ Супер лиге Србије.

Сусрет између крагујевачког Радничког и Црвене звезде биће лишен резултатског императива пошто су наши одбојкаши још раније обезбедили пласаман у предстојећу Мини лигу са друге позиције, док је домаћин такође обезбедио наставак суперлигашке борбе и у Мини лигу ће ући са позиције шест. Црвено-бели су у претходних 17 првенствених утакмица остварили 13 победа и четири пораза док домаћин предстојећег меча има скор од осам победа и девет пораза. Наши одбојкаши су у серији од три тријумфа (ВА 014 Баувезен 3:0, Спартак Љиг 3:1 и Партизан 3:2).

Две екипе су се током актуелне сезоне састали у 9. колу БПШ Супер лиге Србије у Београду и црвено-бели су остварили максималан тријум 3:0 (25:19, 25:17, 25:19). Поред предстојећег дуела Црвена звезда и Раднички ће до краја сезоне одиграти још барем три међусобна дуела. Очекују нас два сусрета у оквиру Мини лиге, а почетком марта месеца две екипе ће се састати и у финалу 54. Купа Србије.

– БПШ Супер лига Србије, 18. коло:
Раднички доо Крагујевац – Црвена звезда
Судије: Александар Петровић; Ђорђе Зеленовић
Дворана: „Језеро“
Датум: Недеља, 27. јануар
Почетак: 18 часова

Повезане вести

Leave a Comment