Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновије

Томић и Ристић уочи дербија у Загребу

Експедиција Црвене звезде данас је допутовала у Загреб где их сутра од 17.00 очекује дерби сусрет са екипом Цедевите. Црвена звезда у меч улази без три важна играча, у Београду су остали повређени Бранко Лазић као и Мајкл Цирбес и Алекса Раданов. Своја очекивања уочи меча изнели су тренер Милан Томић и центар екипе Душан Ристић

Тренер КК Црвена звезда мтс Милан Томић:

Ово је свакако дерби утакмица, меч првопласиране и другопласиране екипе на табели. Очекује нас Цедевита која свакако има бољу хемију и игра знатно боље од нашег сусрета у Лакташима, што и показују кроз претходне утакмице, посебно и ову последњу против Будућности у Подгорици. Ми са друге стране треба да одреагујемо након пораза од Валенсије. Желимо да одиграмо добро и да стигнемо до доброг резултата, јер нас након тога већ у уторак очекује утакмица са Лиможом у Француској, чиме би завршили изузетно тешку серију јануарских мечева. То није оправдање, увек сам био против такве врсте алибија, настављамо да радимо, да тренирамо и желимо што пре поново на победнички колосек – рекао је тренер црвено-белих.

Првотимац КК Црвена звезда мтс Душан Ристић:

Очекује нас тешка утакмица, против доброг тима који је значајно изменио састав од наших мечева на Суперкупу и првог лигашког меча у Београду. Имају квалитет, и не предају се ни у ситуацијама када резултатски заостају, што смо видели у неколико наврата управо против најбољих тимова у АБА лиги. Пораз против Валенсије смо оставили иза себе, окренути смо овој утакмици у којој морамо да одиграмо чврсто, борбено, без падова који су нас доводили у ситуацију да се враћамо у утакмицу и јуримо ривала у појединим мечевима Еврокупа.

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE јан 26, 2019 at 18:26

i corav vidi da smo na nivou fmp

Reply
ĐOLE BARI 91 јан 26, 2019 at 18:13

POD HITNO DOVESTI CENTRA , PLEJA I JEDNOG IGRAČA KOJI IGRA DOBRO ODBRANU…DAVIDOVAC (KOJI JE KATASTROFA OD IGRAČA) I RADANOV NAZAD U FMP ,CIRBES DOVIĐENJA I ZBOGOM…MORAM DA PODSETIM DA SAM NA OVOM FORUMU MAKAR 10 PUTA REKAO DA TREBA DOVESTI PULENA KOJI JE TADA BIO SLOBODAN IGRAČ , DA NAM TREBA PLEJ I CENTAR,DA JE CIRBES KRIMINALNO LOŠ I NEZAINTERESOVAN,DA DAVIDOVAC I RADANOV NISU IGRAČI ZA ZVEZDU…MORA SE JOŠ NOĆAS NAPRAVITI REZ,JOŠ IMA VREMENA DA SE TRGNEMO I OSVOJIMO ABA LIGU ,TO JEDNOSTAVNO M O R A M O !!!

Reply
dusan јан 26, 2019 at 17:48

raspali smo se u basketu. ovo je nepodnosljivo za gledanje

Reply

Leave a Comment