Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Звезда представила Вукановића(видео)

Алекса Вукановић је пре неколико дана постао члан Црвене звезде, али се одмах упутио на припреме па је званична промоција уследила данас. У медија центру у друштву спортског директора Митра Мркеле потписао је трогодишњи уговор.

Није кријо своје одушевљење и задовољство доласком у вољени клуб.

Велика ми је част што сам део ове екипе. Жеља ми је била да дођем овде, поред свих осталих клубова, када сам добио позив Звезде, нисам могао да одбијем. Све што сам одрадио до сада и тренирао, све је на врхунском нивоу, рекао је Вукановић.

Вукановић је у првом делу сезоне постигао 12 голова, а важи и за специјалисту за голове Партизану, коме је до сада дао пет голова. Навијачи се надају да ће тако бити и сада.

То навијачи желе, а то и ја желим. Видећемо.

Друштво ће му правити и бивши саиграчи из Напретка.

Наравно да сам се чуо са њима, пре свега са Гобељићем, па и Вулићем. Рекли су ми све најбоље о клубу. Наравно да сам спреман да се борим за месту у тиму. Да није тако, не бих ни долазио у овако велики и јак клуб. 

У медијима се појавила информација да је Вукановић раније преговарао са Партизаном, у претходним прелазним роковима, а јуче је спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао да није постојало интересовање у овом прелазном року, што је играч сада потврдио.

Ја као играч могу да послушам сваку понуду, саслушао сам и њихову на лето и у разговору са мојим директором видео да то није за мене. То је све, рекао је Вукановић.

Спортски директор Митар Мркела рекао је да стручни штаб види ново појачање на месту левог нападача.

Још једно појачање које долази из Напретка. Вукановић може да игра на неколико позиција у нападу, ми га највише видимо као левог шпица. Долази као најбољи стрелац Супер лиге, постигао је 12 голова и нисмо могли да га прескочимо у овом прелазном року. Надам се да ће дуго година играти у Звезди и дати даљи допринос успесима клуба, рекао је Мркела.

И Мркела се кратко надовезао на изјаву Илијева.

Желим да кажем да је Ивица Илиев неко кога ценим као човека и ценим његов рад. Нисам срећан што се појавило то све у новинама и могу да потврдим његове речи да се то није десило, рекао је Мркела.

Повезане вести

2 comments

ЗАКЛЕТ јан 25, 2019 at 15:46

добродошао мајсторе да пуниш гробаре.надам се да ћеш дати коначно го и воши и у лиги шампиона или лиги уефа

Reply
зики јан 25, 2019 at 15:41

задржите родића и срнића,а ако оде срнић чаврић би био најбоља замијена

Reply

Leave a Comment