Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Звезда у последњем колу у Суботици без Тијане Малешевић

Одбојкашице Црвене звезде у петак (19 часова) гостују Спартаку у Суботици у последњем 18. колу БПШ Суперлиге Србије. Уколико остваре победу која носи три бода црвено-беле ће са прве позиције на табели стартовати у Мини лиги која креће почетком фебруара.

У завршне борбе улазе без помоћи најискусније одбојкашице Тијане Малешевић. Познато је да је Малешевићка играла на отворени уговор, добила је понуду из серије А и сели се у Фиренцу.

Наше одбојкашице се налазе у серији од шест победа, против Железничара (3:1), Партизана (3:1), Уба (0:3), ТЕНТ-а (3:1), Визуре (2:3) и Динама (3:2). Прве су на табели са скором 13-4 и 37 бодова, колико има и другопласирано Јединство које има лошију сет разлику.

Након победе над Партизаном од 2:3 у 14. колу Суперлиге, Суботичанке су забележиле три пораза, од Клека (3:1), Јединства (2:3) и Железничара (3:1). Спартак је 6. на табели са 8 победа, 9 пораза и 24 бода.

У првом делу Суперлиге Црвена звезда је на свом паркету савладала Спартак резултатом 3:0, по сетовима 25:19, 25:11, 25:15.

Утакмица 18. кола БПШ Суперлиге Србије између Спартака и Црвене звезде игра се у петак 25. јануара од 19 часова у Хали спортова „Дудова шума“ у Суботици. Меч ће судити Милан Милошевић и Владимир Цветковић.

Фото: (ОК Црвена звезда)

 

Повезане вести

1 comment

Estrella Roja јан 24, 2019 at 23:06

Ima li mesec dana da je sastavila u klubu? Bjelica, Malešević, neka se pripremi Malagurski. Pompezna najava bombastičnih pojačanja i diskretni odlasci posle par utakmica su izgleda specijalnost ŽOK Crvena Zvezda, o šteti koja se nanosi renomeu kluba ovako jadnim potezima da i ne govorimo. Ovo vam je školski primer fejk njuza u sportu. Uostalom domaći sport prati megalomanska dostignuća u politici i ekonomiji, uprkos činjenicama koje smatramo jako, jako licemernim…i dosadnim, u krajnjem slučaju.

Reply

Leave a Comment