Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Загонетни Дегенек!

Трансфер и прерани одлазак Милоша Дегенека изазвао је велику полемику међу навијачима Црвене звезде. Играч са највише одиграних утакмица и минута у јесењој полусезони стиче се утисак да је отишао прерано. Да ли је баш морало тако остало је питање и велика дилема? И сам Дегенек опроштајном поруком на друштвеним мрежама оставио је одређене сумње, између редова се то могло тумачити на више начина.

Данас је Дегенек говорио за аустралијске медије о свом одласку и поново је био у неку руку тајновит и загонетан.

Постоји неколико ствари које нико не зна и које нико неће сазнати о томе зашто сам одлучио да одем. Клуб је очигледно размишљао другачије, а навијачи су били врло узнемирени када сам отишао. Желели су да останем дуже, али фудбал је такав.

Дегенек је изјавио да одлука није била лака и да је сам преломио.

Није то била лака одлука, али некада морате да доносите и одлуке које нису лаке, а базиране су на одређеним стварима. Клуб је могао да утиче, али коначна одлука је била на мени, имао сам своју замисао и могао да бирам да ли ћу остати или отићи.

На питање о разлозима да замени тим који је играо Лигу шампиона, тимом из Азије.

Људи кажу да сам напустио клуб из Лиге шампиона и отишао у Азију, али не треба да се заборави да је Црвена звезда први пут после 26 година играла то такмичење. Ко, уосталом, може да гаратује да ће Црвена звезда и наредне године играти Лигу шампиона. 

На крају је поновио као и у опроштајној поруци.

Црвена звезда је клуб који волим највише на свету и у који ћу се једног дана сигурно вратити. 

Повезане вести

3 comments

josif јан 25, 2019 at 07:25

Mozemo sada daga pljuvamo,mozemo daga dizemo i u nebesa ali poanta je sledeca!Zvezda je ostala sa velikom rupom u odbrani,nije daje Degenek sada nezamenjiv,ali tesko cemo naci boljeg od njega,stopere smo dovodili na kilo u zadnjih 5 god(Frimpong,Roberts,Edson,Sumaila,M“bodj)niko se nije nametnuo,mozda onog Frimponga dasmo sacekali,ovako ostadosmo za tri visoka stopera dok tipa LeTaleka i Degeneka nemamo uz to da Savic ide na leto,znaci opet moramo da lovimo macku u dzaku.pozz

Reply
Hadži Dragan NBG јан 23, 2019 at 20:58

Uvek ćeš biti dobrodošao Srbine u našu i tvoju Crvenu zvezdu. Ostavljao si srce na terenu, a to se ne zaboravlja.

Reply
Petar Jovic јан 23, 2019 at 20:49

Ali neces biti dobrodosao!!!Izdajnice!!!Kao volis Zvezdu a otisao si zbog para!!!Dovidjenja I zbogom!!!

Reply

Leave a Comment