Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Милуновић: Гол и победа шлаг на торти(видео)

Високи штопер Немања Милуновић забележио је деби  у дресу Црвене звезде против Акритаса, у првој овогодишњој утакмици и јединој на зимским припремама у Пафосу.

Шампион Србије тријумфовао је са 8:1 против локалног друголигаша на Кипру, а Милуновић је чинио штоперски тандем са Вујадином Савићем.

Била нам је ово прва утакмица и све је, хвала Богу, прошло врхунски, али не може овај меч да буде мерило. Биће ми потребно време за адаптацију на потребе и тренера и екипе. Ипак, верујем да неће бити проблема – каже Милуновић.

Наше зимско појачање успело је на дебију да се упише у стрелце. Чаушић је после корнера у 30. минуту погодио пречку, а Милуновић је био на правом месту да лопту главом проследи у мрежу за вођство од 2:0.

Пресрећан сам што сам после дужег периода одиграо утакмицу и баш сам задовољан како смо одрадили овај први део зимских припрема у Пафосу. Сама утакмица, гол и победа су шлаг на торту, јер смо завршили уводни део припрема и још смо „тешки“. Резултат је одличан, још боље би било да нисмо примили тај гол, али нека се само настави овако.

Милуновић је наступио у црвено-белом дресу са бројем 25, али ће доћи до промене.

Цео живот играм са бројем 19 и мислим да ћу узети сада тај број.

Сумирао је и рад током девет дана у Пафосу.

Искрено сам врло задовољан, јер сам имао дужу паузу. Пролазим фазу адаптације и ови уводни, кондициони тренинзи су одлично прошли. Добро смо сви трчали. По повратку имамо дан одмора и брзо настављамо даље. Добро је што имамо пет утакмица у Турској, да се што боље спремимо кроз мечеве и да се ми новајлије што брже упознамо са саиграчима и уклопимо. Надам се да ћемо онда наставити победоносни низ – поручио је Милуновић.

Повезане вести

Leave a Comment