Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Аџић напушта Андерлехт

Претходног лета, не баш пријатељски, растали су се Црвена звезда и Лука Аџић. Млади фудбалер није желео да продужи уговор са матичним клубом и за суму од 800.000 евра прешао је у Белгију и обукао дрес Андерлехта. Међутим, боравак у престоници Европе, са фудбалских аспеката није био пријатан Аџићу, па ће већ ове зиме талентовани фудбалер променити средину.

Како се сазнаје, нова дестинација Луке Аџића биће Шпанија, односно члан Сегунде екипа Кадиза. Кадиз тренутно заузима седму позицију на табели шпанског другог ранга такмичења и у наставку сезоне очекује их борба за плеј-оф кроз који би могли да се докопају и шпанске елите. За очекивати је да ће Аџић у новој екипи имати више простора за игру кроз коју би рехабилитовао каријеру јер од одласка са стадиона „Рајко Митић“ није одиграо ни минут на званичној утакмици у дресу Андерлехта.

У Кадизу ће Аџића дочекати некадашњи центарфор нашег клуба Дејан Лекић који са доста успеха наступа на југу Шпаније.

Повезане вести

6 comments

Popaj јан 23, 2019 at 22:53

Otidji dedi Sabanu da te pouci pjevanju nisi ti za fudbal kako su ti mislili tata i djed..klasa si ti koja je nasla ucjenjivati Zvezdu…malo sutra mamak.

Reply
Бранислав јан 23, 2019 at 16:23

Мали је талентован, али не и толико добар играч да би уцјењивао Звезду. Вјерватно му је отац утицао на ту лошу одлуку да љетос напусти Маракану јер му није „гарантована“ минутажа. И ето, баш се наигра у Андерлехту!

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 23, 2019 at 15:31

obicna taraba..gde su oni sto ga hvalili…seljacki igracic za beogradsku zonu kao sto sam rekao..najbolje da nosi ozvucenja i mikrofone dedi da tezgare pod sator

Reply
Milić јан 23, 2019 at 12:39

Zbogom talentu još jedan propali talent
Možeš kod Jankovica i on igra u opštinskoj ligi u Španiji ili italiji nije važnoBravo za simića i čaušića možda nije kasno.

Reply
josif јан 23, 2019 at 12:08

Sada lepo sa dedom u pevace,napune Sava centar 2-3 puta,sto ce u fudbalu kada nezna.pozz

Reply
bojan јан 22, 2019 at 23:31

Kolko je vredeo tolko je i igrao.tre a biti nekad i covek.

Reply

Leave a Comment