Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

ИХЛ: Црвено-бели гостују у Новом Саду

Напокон се и за наше хокејаше завршавају Божићни и новогодишњи празници, па ћемо већ у уторак имати прилику да уживамо у новим чаролијама на леду.

Након што су 2018. годину завршили на убедљиво првом месту у ИХЛ такмичењну, црвено-бели оклопници ће Нову 2019. годину започети утакмицом у Новом Саду где ће дати све од себе да наставе са победничким низом. Војводина је убедљиво последња екипа у овогодишњем регионалном такмичењу, али је у последњим утакмицама показала да се и поред лоших резултата неће тако лако предати, па је у једном од својих сусрета успела да савлада екипу Цеља која тренутно заузима друго место, одмах иза наше Звезде.

Верујемо да су тренер Јовица Рус и његови играчи свесни да лаких противника нема и да ће морати да дају свој максимум како би показали ко је „газда“ на леду. Оно што ће многи Звездини навијачи желети да виде јесте колико ће новопридошлица у наше редове, Павел Поправка, допринети Звездиној игри.

– ИХЛ лига:
ХК Војводина Нови Сад – СКХЛ Црвена звезда Београд
Дворана: „СПЕНС“ – ледена дворана
Датум: Уторак 15. јануар
Почетак: 20 часова

Користимо још једном прилику да позовемо све убитеље хокеја и Звездине навијаче из Новог Сада и околних места да дођу у ледену халу СПЕНС-а и пруже подршку нашим оклопницима.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment