Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Дегенек и званично у Ал-Хилалу

Милош Дегенек нови је фудбалер екипе Ал-Хилал из Саудијске Арабије.

После свега шест месеци проведених у редовима црвено-белих, аустралијске репрезентативац каријеру наставља у иностранству, што је недавно најавио и генерални директор нашег клуба Звездан Терзић. Црвеној звезди ће припасти 3.580.000 евра што је за готово 600.000 евра више од клаузуле у уговору. Треба напоменути да је наш клуб пре свега шест месеци платио 200.000 евра обештећења за овог играча његовом тадашњем клубу.

Иако није дуги временски период провео на стадиону „Рајко Митић“, Дегенек је оставио дубок траг. Током јесењег дела сезоне одиграо је чак 33 од укупно 37 мечева нашег клуба, а један је и од најзаслужнијих за историјски пласман у групну фазу УЕФА Лиге шампиона.

Милош Дегенек у Црвену зведу је стигао лета 2018. године из јапанске Јокохаме, а још је наступао за немачки Минхен 1860, као и за млађе категорије Штутгарта.

Портал mojacrvenazvezda.net жели Милошу Дегенеку пуно срећу у наставку каријере.

(фото: Црвена звезда ФК)

Повезане вести

7 comments

dusan јан 13, 2019 at 12:11

zvezda ne moze da odbije ovu ponudu. moramo da shvatimo da imamo jako skup tim za ove uslove i za takmicenje koje je manje vise reseno. degeneku veliko hvala i svako dobro, ali to nije igrac za ozbiljnu evropsku ekipu. to je igrac za 3,5 miliona i to je to. degenek, savic, zule, krsticic, jovicic, ben nisu igraci koji garantuju ulazak ni u likgu evrope a kamoli ligu sampiona. mislim da je ovo dobar potez i da je sada pitanje da li ce zvezda smoci snage da na leto dovede igraca od 10 miliona, koji zaista vredi 10 miliona.

Reply
Estrella Roja јан 13, 2019 at 14:17

Čovek je za šest meseci pokazao neverovatan progres, čak je i u reprezentacije Australije, gde je bio rezerva na poslednjem Svetskom prvenstvu u Rusiji, svojim igrama postao jedan od stubova te reprezentacije. Tako da bi njegova cena rasla potencijalno pod uslovom da Zvezda igra Evropu, međutim, poslednjim potezima klub je pokazao da je prošlogodišnji uspeh bio samo pozitivan eksces i da počinjemo da ličimo polako na stočnu pijacu, prodajući sve što ima neku vrednost. Vezano za 10 miliona, nadam se da se to samo šališ pošto nam verovatno Borjan, Marin i Ben idu u junu, a to su jedini igrači sa koji mogu dobaciti do koji milion, dva-tri, ostali mogu samo da maštaju o tome. Njihove zamene će biti igrači iz domaće lige ili precenjeni povratnici.

Reply
dusan јан 14, 2019 at 21:54

razumem emociju ali mislim da preterujes. mi smo se vratili iz mrtvih i bilo kakva prica o stocnoj pijaci je neukusna.

Reply
Estrella Roja јан 12, 2019 at 23:00

Koliko da nas vrati u realnost i da se prisetimo kakav je zapravo čovek na njenom čelu, pri tome ne mislim na marionetu Miajailovića. Ako ne možete da zadržite igrača duže od šest meseci, povodeći se motivima navodno unosne ponude i navodne njegove želje da ide (indirektno u izjavi nakon napuštanja Zvezde može se nazreti Degenekova zbunjenost i ne preterana egzaltacija), otvoreno se postavlja pitanje koliko je Zvezda uopšte ozbiljan klub. Ako nakon svake ponude prema našim igračima klub reaguje tako što ih prodaje na kilo, kao na stočnoj pijaci, svakome je jasno da od igranja Lige šampiona neće biti ništa u malo podužem periodu. Jasno je da ostaju samo igrači koje niko ne želi, a da Marin i Borjan sigurno idu u junu i da ostatak igračkog kadra može igrati jedino u besmislenoj ligi poput naše. Tandem štopera Savić i Milunović deluju kao horor triler, a ko god mislio da smo dobro prošli finansijski sa transferom Degeneka neka pokuša da se seti koliko smo novca samo potrošili na razne Edsone, Fibele i domaću bofl robu tražeći pristojnu odbranu. Kada se sve to sabere, pokazaće se da novac dobijen za Miloša i nije tako veliki i da se više isplatilo dati njemu i Le Taleku odgovarajuću platu nego ponovo eksperimentisati i trošiti novac sa epilogom da teško više budemo videli Evropu. Naslov bi trebao da stoji „Terza ponovo jaše“. Milošu želim svako dobro u svojoj daljoj karijeri, zaslužio je mnogo više, nema sumnje u to.

Reply
Hadži Dragan NBG јан 13, 2019 at 11:47

Pustili te iz Laze stručnjače ??? A da, vikend je.

Reply
Estrella Roja јан 13, 2019 at 14:06

Smisli nešto orginalnije osim dve fraze koje upotrebljavaš, iskompleksirani sendvičaru.

Reply
MILOS RANKOVIC јан 12, 2019 at 22:24

RAZUMEM GA VELIKE SU PARE U PITANJU ZA NJEGA,A UPRAVA STRASNO STA VI SKLAPATE UGOVORE ,KRSTICIC 500 000 MOZE DA IDE,SAD DEGENEK,SRAMNO SKLAPANJE UGOVORA SA IGRACIMA,ISKRENO DRAGO MI JE VISE DA SAVIC OSTANE NEGO DEGENEK,ALI DEGENEK JE BIO ODLICAN CENTAR SUT PERFEKTAN SKOK ODLICAN ALI STA CEMO,MISLIM DA SMO SLABIJI NEGO LETOS PRVESTVO CEMO UZETI A LIGA SAMPIONA SA BOGOM U VERU BICE OPET

Reply

Leave a Comment