Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Срнић и Гобељић са репрезентацијом на Карибима

Фудбалску репрезентацију Србије крајем месеца јануара очекује турнеја по Карибима. „Орлови“ ће одиграти два пријатељска сусрета, а противници ће бити селекције Сент Китса и Невиса 23. јануара, док ће се четири дана касније састати са репрезентацијом Барбадоса.

Селектор репрезентације Србије Младен Крстајић за предстојеће мечеве позвао је и двојицу фудбалера Црвене звезде. Славољуб Срнић и Марко Гобељић биће представници црвено-белих на наредном окупљању националне селекције. Нашем крилном фудбалеру Славољубу Срнићу биће ово прилика да дебитује у дресу са националним грбом, док је универзалац Марко Гобељић већ имао прилике да осети драж играња под националном заставом. Он је током 2016. и 2017. године, у ери селектора Славољуба Муслина већ два пута облачио дрес селекције Србије у пријатељским сусретима. Оба сусрета је одиграо као члан крушевачког Напретка, а дебитовао је 29. септембра 2016. године у Дохи када је репрезентација Катара славила са убедљивих 3:0, а други меч одиграо је у Сан Дијегу 29. јануара 2017. године када су селекције САД-а и Србије одиграле без победника 0:0.

Због ове турнеје наше репрезентације, тренер црвено-белих Владан Милојевић неће моћи да рачуна на двојицу фудбалера током већег дела друге фазе припрема које ће наши фудбалери обавити у турској Анталији.

Повезане вести

Leave a Comment