Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Промењен план првог дела припрема

Фудбалери Црвене звезде у петак 11. јануара започели су припреме за пролећни део сезоне 2018/19. Првобитни план био је да до недеље тренирају у Београду, а да се већ у понедељак 14. јануара преселе у своју стару базу, словеначке Терме Чатеж. Међутим, већ првог дана припрема дошло је до промене плана.

Због снега који је оковао Словенију, руководство нашег клуба је одмах реаговало и одлучило да се први део припрема обави у Пафосу на Кипру. У кипарском граду, иначе старој бази црвено-белих, изабраници Владана Милојевића ће боравити од 14. до 23. јануара где ће бити посвећени првенствено физичкој припреми. Повољни временски услови на острву на истоку Медитерана омогући ће фудбалерима Црвене звезде да се на најбољи начин припреме за другу фазу припрема која је предвиђена да се одржи у Анталији од 26. јануара до 9. фебруара, где ће фокус бити на уигравању екипе за пролећни део сезоне у чему ће значајан удео имати пет контролних дуела.

Подсетимо, у турском летовалишту ривали црвено-белих биће Вакер Нортхаузен (28. јануар), Аустрија из Беча (30. јануар) Лудогорац (2. фебруар) Работнички (5. фебруар) и Марибор (8. фебруар).

Повезане вести

Leave a Comment