Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Приоритет су два трофеја!

Фудбалери Црвене звезде су данас упалили моторе. Зимска пауза је готова и од данас крећу да брусе форму. На првом окупљању се присутним новинарима прво обратио тренер Милојевић.

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да је приоритет на пролеће освајање „дупле круне“ која се чека 13 година.

– Очекивања су велика, приоритет су два трофеја. Одиграли смо добро Европу на јесен, велико искуство смо стекли и подстрек да радимо још боље. Даћемо све од себе да испунимо циљеве – рекао је Милојевић новинарима на почетку припрема на стадиону „Рајко Митић“.

Звезда има девет бодова више од нишког Радничког и чак 15 од Партизана, али је Милојевић опрезан.

– Деле се бодови, систем је такав… Има много претендената за титулу, није баш такво стање као што изгледа. Не волим да причам унапред о томе.

Милојевић је додао да је задовољан досадашњим појачањима, међу којима је и Ерик Јирка из Спартак Трнаве.

– Неспорно је да је добар играч, желели смо га. Ипак, број странаца је ограничен и морамо да водимо рачуна о томе. Имаћемо мање утакмица и видећемо и његову жељу, пре него што одлучимо да ли ће можда на позајмицу. Целу ситуацију знаћемо до пред крај прелазног рока.

Тренер црвено-белих је нагласио да је добро што већ сада има 90 одсто тима на окупу, али није искључио могућност долазака и одлазака.

– Сигурно је да нећемо рећи“ не“ за квалитетног играча, а добра је ствар што имамо скоро цео тим. Бићу најсрећнији кад се заврши прелазни рок.

Милојевићу су се на прозивци јавило 34 фудбалера.

– У овом тренутку имамо доста који су из омладинске школе, неки су се вратили са позајмица. Желимо да видимо на кога рачунамо. Немам проблем са тим, а у Турску ћемо водити скраћени списак. 

 

Повезане вести

1 comment

звездан јан 11, 2019 at 13:11

хоћемо вукановића

Reply

Leave a Comment