Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Рачић у Сегунди

Како преносе многобројни шпански медији некадашњи фудбалер Црвене звезде Урош Рачић напустиће редове Валенсије и наредних шест месеци провести на позајмици у екипи Тенерифа.

Претходног лета Рачић се преселио у редове „Слепих мишева“ у трансферу вредном 2 милиона евра, али након неколико мечева у припремном периоду није добио прилику код тренера Марселиња. Очекивало се да ће млади Краљевчанин добити прилику у првом тиму Валенсије након повреде Француза Кокелана, али је руководство клуба ипак одлучило да Рачића пошаље на позајмицу где би имао прилике да више игра и наметне се како би се за шест месеци вратио на „Местаљу“.

Генерални директор клуба из Валенсије Матео Алемани већ је уговорио услове преласка младог српског фудбалера који на Тенерифе долази као велика жеља тренера Хосе Луиса Олтра. Тенерифе се тренутно на табели Сегунде налазе на 16. позицији са само два бода више од Екстрамадуре која се налази у зони испадања.

Током претходних шест месеци Урош Рачић је одиграо 15 мечева за „Б“ тим Валенсије и био је стрелац једног поготка.

Повезане вести

3 comments

CACANIN јан 11, 2019 at 14:24

„Sloga“ iz Kraljeva place za ovkvim „majstorom“.

Reply
Hadži Dragan NBG јан 11, 2019 at 12:20

Šta su ˝Slepi miševi˝ videli u njemu nemam pojma, baš su slepi. Što se tiče njega, Adžića, Manojlovića, Ristića, svaka čast dr Terzi, uzeo je oko 6 milki za budake od igrača.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 11, 2019 at 12:57

sve se slazem brate

Reply

Leave a Comment