Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Трио на позајмици у Земуну. Милијаш још шест месеци у копачкама

Почетак припрема фудбалера Црвене звезде за пролећни део сезоне одложен је за један дан због комеморације и сахране недавно преминуле Друге Звездине звезде Драгослава Шекуларца. Наши фудбалери ће у петак упалити моторе за полусезону у којој су једини циљеви везани за два домаћа трофеја. Сходно томе да ће црвено-бели током пролећа одиграти знатно мање мечева у односу на први део сезоне у плану је растерећење играчког кадра, па ће многи фудбалери наредних шест месеци провести на позајмицама.

Према још непотврђеним информацијама чак тројица наших фудбалера пролећни део сезоне провешће на позајмици у горњоварошком суперлигашу. Недавно придошли високи нападач чајетинског Златибора Дејан Видић, летошње појачање из Спартака из Трнаве Ерик Јирка и суперталентовани Вељко Николић који је до сада наступао у трећем рангу такмичења за екипу Графичара, имаће прилику да током наредних шест месеци наступају за екипу Земуна и тиме се привикавају на елитни ранг српског фудбала.

Истовремено најискуснији фудбалер у нашим редовима и капитен црвено-белих Ненад Милијаш одлучио је да и наредних шест месеци буде играч. Његова жеља је да на крају сезоне као капитен подигне оба домаћа трофеја и тако затвори књигу звану играчка каријера. Према плану он би већ од лета требао да добије неку позицију у нашем клубу.

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета јан 9, 2019 at 16:32

Паметан потез!
Очекујем да Вељко Николић буде носилац игре у Звезди од лета.

Reply

Leave a Comment