Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Милан Борјан – најбољи фудбалер Канаде у 2018. години

За фудбалере Црвене звезде 2018. година је била више него успешна. Црвено-бели су били учесници нокаут фазе Лиге Европе, освојили су шампионску титулу, након више од две и по деценије учествовали су у групној фази елитног такмичења, Лиги шампиона у којој су са четири освојена бода оставили више него позитиван утисак, а јесењи део сезоне 2018/19 убедљиво су окончали на лидерској позицији Супер лиге Србије.

Сви ти екипни успеси проузроковали су до велики број и личних признања припадне Звездиним фудбалерима. Чувар мреже нашег клуба Милан Борјан, који је већ проглашен за најбољрг голмана групне фазе Лиге шампиона, добио је још једно велико признање. Љубитељи фудбала у Канади прогласили су Борјана за најбољег фудбалера ове земље у 2018. години. Милан Борјан је репрезентативац Канаде од 2011. године када је 9. фебруара дебитовао у пријатељском сусрету са селекцијом Грчке и до сада је забележио 40 наступа.

Борјан је у анкети канадских љубитеља фудбала заузео прво место са 166 бодова. Иза њега налази се суперталентовани тинејџер који је потписао уговор са минхенским Бајерном Алфонсо Дејвис са 110 бодова, а трећу позицију заузео је члан МЛС лигаша Торонта Џонатан Осорија са 96 бодова.

Повезане вести

Leave a Comment