Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМоја Црвена звездаНајновије

Срећна Нова 2019. година

Поштовани Звездаши,

још једна календарска година је за нама. И 2018. године са нашим црвено-белим девојкама и момцима доживели смо много радости и успеха. Био је и по који неуспех који нам је свима тешко пао, али смо након њих још више подржавали и волели наш клуб. Време је када се сумира учињено и када се праве планови за предстојећу годину. Сви ми врло добро знамо шта су наши клубови учинили у години на измаку. О томе смо нашироко обавештавали звездашку јавност и овом приликом то не желимо да понављамо. Једино што желимо је да свим члановима црвено-беле породице пожелимо превасходно пуно здравља и личног успеха и напретка, а када су резултати у питању знамо да ће радости и у 2019. години бити пуно, јер свако ко на грудима носи свети грб не може, а да не да свој максимум свугде и у сваком смислу.

Када је ваш и наш портал mojacrvenazvezda.net у питању претходна година је била више него турбулентна. Разноразним ниским ударцима учињено је све да портал нестане са медијске сцене, али максималним ангажовањем изворне екипе портала, МЦЗ је „васкрсао“ и поново је ту на радост сваколике црвено-беле јавности. Ми вам обећавамо да ћемо и у 2019. години бити ту због вас и наше Црвене звезде.

Цењени Звездаши, портал mojacrvenazvezda.net свима жели срећну Нову 2019. годину, желимо вам да остварите све своје снове, а Црвена звезда ће се постарати за све остало.

Нека вам и наредна година буде обојена у црвено и бело.

Уредништво портала mojacrvenazvezda.net

Повезане вести

3 comments

razocarani јан 2, 2019 at 03:01

Srecna nova godina puno uspeha i dobrog rada (textova) u ovoj godini.I nasoj ZVEZDI USPEHE U SVIM SPORTOVIMA ZELIM!!!❤

Reply
ivan niksic јан 1, 2019 at 01:36

Najvoljenijem klubu i svim njegovim clanovima, kao i najboljim navijacima na svijetu, srecna 2019. godina ljeta Gospodnjega!

Reply
Dejo јан 1, 2019 at 01:20

Od mene Srecna nova 2019 godina adminima sa sajta naseg Moja Crvena Zvezda pa nek vam se sve zelje ispune kao i svim koji rade u svim sportovima gdje ucestvoje nasa Crvena Zvezda kao i svim navijacima ostalim nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment