Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Делије без конкуренције на светском нивоу

Месец децембар је период када се сумира све учињено и остварено у претходној години. Као и у свим сегментима живота, тако и у спорту бирају се најбољи који самим тим улазе у ред бесмтрних.

Фудбал као најпопуларнија светска игра, сигурно то не би била да није навијача који са невероватном страшћу бодре своје клубове. Често та страст уме да изазове и ситуације којима није место на фудбалским теренима и трибинама, али овога пута осврнуђемо се само на лепшу страну навијачке привржености. Интернет портал „Ultras World“ изабрала је најбоље навијачке групе у 2018. години. Навијачи Црвене звезде налазе се на листи најбољих светских навијача, и не само на листи, већ су проглашени за најбољу навијачку групу на свету у 2018. години.

– Списак најбољих навијача света у 2018. години:
1. ФК Црвена звезда Београд (Србија)
2. Ајнтрахт Франкфурт е.В. (Немачка)
3. Легија Варшава СА (Пољска)
4. СК Рапид Беч (Аустрија)
5. АИК Стокхолм (Шведска)
6. Раха Ц.А. Казабланка (Мароко)
7. Ф.Ц. Копенхаген (Данска)
8. ЦА Бока Јуниорс (Аргентина)
9. АЕК Атина (Грчка)
10. РТС Виђев Лођ (Пољска)

Током педесетоминутног филма посвећеног најбољим навијачким групама света у 2018. години, навијачи Црвене звезде су представљени готово осам минута. Приказане су кореографије, бакљаде и навијања током фудбалских утакмица, навијање током кошаркашке утакмице Еврокупа Црвена звезда – Галатасарај Истанбул, али и исечци славља навијача на Калемегдану током прослављања уприличених поводом освојених шампионских титула. Јасно је да се наш клуб последњих година враћа на европску и светску сцену, а одувек смо знали да „Делије“ никада нису ту сцену ни напуштали и да су поштовани широм света.

Промотивни филм можете погледати на следећем линку:

 

https://www.youtube.com/watch?v=wlMmxiDIOd4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR39mZuKuY5jZGCOEyzevEm95HmZn3X_v5OtlHWdy67_ygqMgVu3sHuouic

Повезане вести

4 comments

Sava Savanovic prvi Srpski vampir дец 30, 2018 at 09:54

Opste poznata cinjenica: ZVEZDA JE ZIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!!!

Reply
ivan niksic дец 29, 2018 at 13:08

Delije NAJBOLJI navijaci na Svijetu! – ,,Sve je to normalno!“
Svaka cast DELIJE, jos jedna potvrda citavog navijackog svijeta da ste najbolji na svijetu i da svi zajedno najvijamo za jedan i jedini klub, mozda ne najtrofejniji i najskuplji u svijetu, ali svakako najvoljeniji i za nas najbolji klub na svijetu!
Ali sto bi vjecni Dragan Nikolic rekao: ,,Idemo dalje!“

Reply
MILOS RANKOVIC дец 29, 2018 at 11:35

SVI ZNAMO DA SU IMALI GRESAKA U PROSLOSTI,ALI DELIJE SU NESTO STO SVAKI COVEK VOLI DA VIDI DA UZIVA,TO SU MOMCI KOJI STVARNO VOLE ZVEZDU I BEOGRAD I KOSOVO,KOLKO PUTA SU SKUPLJALI POMOC ZA NASU BRACU SA KOSOVA,KOLKO PUTA SU DALI KRV,BRACA SMO SA OLIMPIJAKOSOM,SPARTAKOM,NAPOLIJEM TO SU MOMCI KOJI ZASLUZUJU SVAKU POHVALU I HVALA BOGU DA POSTOJE POZDRAV ZA SVE DELIJE I SAMO TAKO NASTAVITE

Reply
Hadži Dragan NBG дец 29, 2018 at 10:41

Protiv Krasnodara i Liverpula u Beogradu i u Salzburgu je bilo najviše energije,kako na tribinama,tako i na terenu.

Reply

Leave a Comment