Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бен у афричкој елити!

Ел Фарду БЕН игра дефинитивно сезону каријере, можемо слободно рећи најбољи фудбалер Црвене звезде ове полусезоне. Један је од најзаслужнијх за улазак клуба у европску елиту, најбољи је стрелац ове јесени са 17 постигнутх голова у свим такмичењима. У континуитету је пружао запажене партије и био је главна осовина у нападу тренера Милојевића.

Данас је добио још једну престижну награду,  портал „Млада Африка“ га је уврстио у одабрано друштво фудбалера са тог континента, проглашен је као пети најбољи фудбалер Африке. Нашао се у друштву великих имена као што су Мохамед Салах прво место у избору, Садио Мане као други, Калиду Кулибали је заузео треће место, Хаким Зијех је четврти и као пети наш Бен.

Одабир Бена и уврштавање у пет најбољих, „Млада Африка“ је објаснила на следећи начин:

Бен је са Црвеном звездом био шампион Србије и на добром је путу да то поново буде. Значајно је допринео уласку тог клуба у Лигу шампиона. Он је за репрезентацију Коморских Острва постигао четири гола на последњих пет мечева.

Фудбалер Црвене звезде се на Инстаграм налогу захвалио људима у клубу из Љутице Богдана, који су допринели овоме.

Хвала онима који су гласали за мене. Такође, захваљујем се мојој породици, саиграчима у Црвеној звезди и репрезентацији Коморских Острва. Захвалан сам и мом тренеру Владану Милојевићу – написао је Бен.

Повезане вести

Leave a Comment