Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Први одлазак са Маракане

Фудбалери Црвене звезде налазе се на заслуженом одмору након веома захтевне полусезоне, али је у нашем клубу веома живо. Спортски сектор ужурбано ради на јачању играчког кадра, а истовремено се воде послови и у супротном смеру, тј. води се рачуна о „ухлебљењу“ играча који имају дозволу да ове зиме промене средину.

Први који би ове зиме требао да напусти наш највећи стадион је Немања Милић. Крилни нападач већ предстојећег викенда путује у Белорусију где ће обавити лекарске прегледе и уколико све буде како треба током наредне недеље потписаће трогодишњи уговор са вишеструким белоруским шампионом, екипом БАТЕ Борисов. Белоруси су имали прилике да се увере у квалитете двадесетосмогодишњег фудбалера током претходне сезоне када су се Црвена звезда и БАТЕ Борисов два пута састали у оквиру групе „Х“ Лиге Европе. Наш клуб ће, од овог трансфера како се незванично сазнаје, инкасирати 300.000 евра.

Немања Милић је рођен 25. маја 1990. године у Сомбору. Током играчке каријере наступао је за ОФК Београд и суботички Спартак, а у редове црвено-белих стигао је почетком 2017. године. У дресу омиљених боја дебитовао је 25. фебруара 2017. у дуелу 23. кола СЛС-а у Бачкој Паланци између ОФК Бачке и Црвене звезде који је наш клуб решио у своју корист резултатом 3:0. До данас Милић је одиграо 48 мечева за наш клуб и био стрелац пет погодака. У актуелној сезони забележио је пет наступа у Супер лиги Србије, док је у квалификацијама за Лигу шампиона шест пута облачио црвено-бели дрес. Током групне фазе елитног такмичења није био лиценциран.

Интересантно је да је ово већ други трансфер посао између београдских црвено-белих и плаво-жутих из Борисова током зимске фудбалске пијаце. Немања Милуновић је већ дрес белоруског шампиона заменио дресом шампиона Србије.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG дец 26, 2018 at 14:31

Hvala za srce na terenu i srećno u novom klubu.

Reply

Leave a Comment