Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Двојац на прагу Маракане

Како се незванично сазнаје на стадиону „Рајко Митић“ ускоро се очекују још два потписа. Након Милуновића и Вулића, као и Видића о којем смо већ писали, чланови црвено-беле породице постаће и голман Никола Васиљевић и фудбалер средине терена Владан Даниловић.

Голман Никола Васиљевић тренутно је члан Радника из Сурдулице. Рођен је у Нишу 24. јуна 1996. године. Играчку каријеру започео је у нишком Радничком, а наступао је и за ужичку Слободу. До сада је забележио пет наступа у млађим репрезентативним селекцијама (У-16, У-17, У-23), а недавно се нашао и на списку селектора Младена Крстајића за мечеве српске репрезентације у оквиру УЕФА Лиге нација.

Како се сазнаје Васиљевић неће одмах да се стави на располагање тренеру Владану Милојевићу, већ ће извесно наредних годину дана остати у Сурдулици као позајмљен играч. У конкуренцији Милана Борјана, Зорана Поповића и Немање Супића тешко да би могао да рачуна на минуте, а у сурдуличком суперлигашу имаће простора за игру и напредак.

Млади Владан Даниловић у редове Црвене звезде долази из бањалучког Борца. Рођен је у Фочи 27. јула 1999. године. Фудбалом је почео да се бави у екипи Сутјеске из родног града, а 2016. године постаје члан највећег клуба Републике Српске. У актуелној сезони забележио је 16 наступа и био стрелац два поготка у дресу Борца у оквиру Прве лиге Републике Српске. Претходне сезоне Даниловић је био на мети љубљанске Олимпије, али до склапања посла није дошло. До сада је млади фудбалски бисер забележио и шест наступа за млађе репрезентативне категорије Босне и Херцеговине.

Повезане вести

Leave a Comment