Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Лазић и Берон у улози Деда Мраза

Првотимци Црвене звезде мтс Бранко Лазић и Били Берон посетили су у пратњи менаџмента Клуба Павиљнон 2 Специјалне болнице за церебалну парализу и развојну неурологију. Том приликом капитен Лазић и Берон су поделили Новогодишње пакетиће које су обезбедили Црвена звезда и њен партнер ИДЕА.

’’Звездина хумана недеља’’ се наставила. Првотимци Црвене звезде мтс Бранко Лазић и Били Берон су у пратњи менаџмента клуба посетили Павиљон 2 Специјалне болнице за церебалну парализу и развојну неурологију. Наиме, у Павиљону 2 налази се дневна болница где су смештени пацијенти различитих старосних доба и којима је подршка и пажња преко потребна.

С тога, капитен Бранко Лазић је повео саиграча Билија Берона у жељи да заједно са менаџментом клуба улепша дан великим борцима. У Павиљону 2 смештена је спортска сала где су се окупили пацијенти и где је организован прави спортски дан. Акценат је наравно био на најмлађим пацијентима који су имали прилику да из првих редова уживају у кошаркашком умећу Билија Берона и капитена Лазића.

Видно расположен, за Божић који прославља, Били Берон је својевољно преузео улогу аниматора показавши да осим великог кошаркашог умећа има и велико срце. Измамио је осмехе деци, показивао им трикове и помогао им да и они пробаце лопту кроз обруч. Велику, капитенску, подршку имао је у Бранку Лазићу који је и овог пута предводио тим. Овог пута тим истинских хероја који свакдоневно играју велике утакмице.

За крај дружења са малишанима, Бранко Лазић и Били Берон прешли су у улоге Деда Мраза и поделили Новогодишње пакетиће које је припремила Црвена звезда уз помоћ свог партнера компаније ИДЕА. Пацијенти из Специјалне болнице за церебалну парализу и развојну неурологију су добили велику подршку за наредне, веома важне утакмице, а њихови осмеси су поклон за Црвену звезду који нема цену.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment