Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Јуниори бољи у дербију кола. Кадети и даље без пораза

Млађе селекције КК Црвена звезда мтс наставиле су да нижу победе. Црвено-бели јуниори савладали су у дербију кола Мега Бемакс, кадети задржали прву позицију без пораза и након 10 кола, а пионири савладали Младост.

Млађе селекције КК Црвена звезда мтс имали су иза себе веома успешан викенд. Наиме, јуниори, кадети и пионири уписали су нове убедљиве победе.

Дерби кола Рода јуниорске лиге Србије припао је црвено-белим јуниорима који су савладали на гостовању Мега Бемакс резултатом 69:75 (16:21, 21:21, 21:17, 11:16). До осме победе изабраници Бојана Ђерића дошли су захваљујући сјајној одбрани у последњој деоници. Сјајну утакмицу одиграо је Бојан Томашевић који је забележио дабл-дабл учинак са 20 поена и 11 скокова. Двоцифрени учинак имао је и Немања Поповић који је уз 14 поена додао и осам скокова, а Стеван Карапанџић постигао је 11 поена. Након десет одиграних кола Црвена звезда мтс заузима другу позицију на табели са скором од осам победа.

Кадети Црвене звезде и након десет одиграних кола у Триглав Кадетској лиги Србије не знају за пораз! Црвено-бели су на домаћем терену савладали Актавис Академију веома убедљиво 95:65 (25:21, 27:16, 23:19, 20:9). Чак пет кадета Црвене звезде имало је двоцифрени учинак, а најефикаснији је био Никола Манојловић који је уз 17 поена додао и десет скокова. Милутин Остојић је такође имао дабл-дабл учинак са 16 поена и десет асистенција. Двоцифрени су били још Никола Шарановић и Никола Благојевић са по 12 поена, док је Филип Бранковић постигао десет кошева. Требало би истаћи да је Благојевић уз 12 поена уписао и девет скокова и пет асистенција.

Пионири Црвене звезде су такође уписали победу и то на домаћем терену против Младости резултатом 78:51. Након десет одиграних кола црвено-бели Пионири заузимају деле другу позицију са учинком од осам победа и два пораза.

(ивор/фото: КК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment