Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

На Брду од 19 часова са Чукаричким!

Утакмица 21. кола Суперлиге између Црвене звезде и Чукаричког на Бановом брду биће одиграна данас од 19 часова, и зато позивамо све звездаше на прославу јесење титуле.

Последњи меч ове године био је најпре заказан за јуче, у суботу од 15 сати, али је због невремена и велике количине снега померен за 24 часа.

Терен Чукаричког се ужурбано чисти, и црвено-бели помажу како би био у оптималном стању, па ће данашњи сусрет почети у 19:00.

Падавине су престале, али због огромне количине снега меч не може да почне тачно 24 сата касније од првобитно планираног.

– Звезда чисти терен Чукаричког, желимо да играмо због регуларности првенства. Ставићемо све расположиве снаге да се терен очисти и утакмица одигра – рекао је Звездан Терзић, генерални директор нашег клуба.

Како је ово опроштај од 2018. године, позивамо све навијаче да дођу на Баново брдо и подрже Владана Милојевића и његове изабранике пред зимску паузу, као и да заједно прославимо јесењу титулу.

Повезане вести

2 comments

Dejo дец 16, 2018 at 16:28

Jedno veliko bravo za sve iz nase Crvene Zvezde koji pomazu Cukarickom u ciscenju snijega sa stadiona Cukarickog ,samo napred Crveno beli nasi fudbaleri pa da trujumfom protiv Cukarickog na njihovom stadionu zavrsite ovu godinu i polu sezonu u Super ligi Srbije

Reply
Hadži Dragan NBG дец 16, 2018 at 16:03

Sve Delije na brdo da pomognemo našim momcima, idemoooo!!!

Reply

Leave a Comment