Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Медвешчак не долази у Београд. Заказан двомеч са Војводином

Хокејаши Црвене звезде требали су у недељу да одиграју свој меч против екипе Медвешчака, међутим тај меч је отказан због финансијских проблема загребачког клуба. Из Црвене звезде су потом ступили у разговоре са људима из Војводине и успели су да договоре да се ове суботе одигра меч у Београду, а да се већ у уторак одигра меч са истим противником у Новом Саду.

Недавно су наши оклопници однели убедљиву победу из Новог Сада, где су савладали екипу Војводине са 10:0, али никада се не треба опуштати и очекивати да ће противник да се унапред преда. Војводина ће сигурно дати све од себе да покуша да се реваншира Звезди, али верујемо да је чета Јовице Руса довољно спремна и свесна да ако хоће да освоји титулу ИХЛ такмичења, онда нема никаквог опуштања.

Звезда је тренутно убедљиво прва на табели са 38 бодова, док Војводина заузима последње место са свега 2 освојена бода.

Утакмица у Београду се игра у суботу, 15. децембра, са почетком од 16 часова и 15 минута, док ћемо термин утакмице у Новом Саду сазнати накнадно и обавестити вас путем друштвених мрежа. Све у свему, и овај пут, као и сваки претходни, користимо прилику да вас позовемо да дођете у ледену халу Пионир и да пружите подршку нашим оклопницима без обзира ко је противник.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment