Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Дегенек: „Поносан сам на Звезду“

Фудбалери Црвене звезде утакмицом против Пари Сен Жермена на свом стадиону завршили су овогодишње учешће у Лиги шампиона. Богатији за велико искуство, наши првотимци донели су у овом такмичењу много радости и тренутака за понос свим звездашима. 

– Мислим да крајњи резултат није реалан, нисмо заслужили да изгубимо 4:1. Било је неправде на утакмици, али сада више ништа ме можемо да променимо. Од овог момента окрећемо се будућности, уверен сам да ће она бити светла. Поносан сам на целу екипу, на све људе који су у нашем клубу, на наше навијаче. Скидам капу свима, заједно смо одрадили одличан посао. Потрудићемо се да следећи пут буде још лепше, успешније и боље – рекао је Дегенек и наставио:

– И на утакмици против Пари Сен Жермена смо имали прилике. Искористили смо једну, после их је било још неколико. У старту другог полувремена је требало да искористимо еуфорију коју смо пробудили у екипи и на целом стадиону. Нажалост нисмо у томе успели. Они су имали не тако изгледну прилику, али су је одмах искористили. То је фудбал. Ми смо велика и снажна екипа, али ипак су они заслужено славили на крају.

У групи коју су пре почетка Лиге шампиона многи прогласили најтежом било је неизвесно ко ће обезбедити пролеће у Европи до самог краја.

– Задовољан сам оним што смо показали у Лиги шампиона, задовољан сам и својим саиграчима и нашом екипом. Лепо је када играш са најбољима и када са њима можеш да се мериш. На оваквим утакмицама можемо да учимо, да стичемо искуство и да напредујемо.

Ни на овој утакмици није изостала препознатљива атмосфера коју наши навијачи праве на Маракани.

– Феноменално, дивно, незаборавно. Хвала од срца свима који си дошли да нас подрже и који су у правом смислу на свим утакмицама били наш дванаести играч. Они нам дају невероватну снагу. Позвао бих наше навијаче да наставе да долазе и на првенствене утакмице, јер нам то искрено много значи – закључио је Дегенек.

Повезане вести

1 comment

Dejo дец 12, 2018 at 12:55

Degenek sve se slazem sa tobom u vezi nase Crvene Zvezde ,Degenek mislim da ti je falio Savic u odbrani Crvene Zvezde ovo ti kazem jer Stojkovic se slabo snasao na mjestu stopera umjesto Savica ovo kazem zbog toga sto su napadaci PSZ lako probijali na tom mjestu cak je morao Borjan da spasava Crvenu Zvezdu ,realno mislim da je tanak u igri jedan na jedan Stojkovic Degeneku ,Degeneku samo nastavi tako radi sto jace naravno slusaj sve trenera Crvene Zvezde Miloja to je ta dobitna formula

Reply

Leave a Comment