Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновије

Звезда елиминисана у четвртфиналу Купа Србије

Ватерполисти Црвене звезде елиминисани су из Купа Србије пошто су у четвртфиналу изгубили од Радничког у Крагујевцу резултатом 12:10.

Нису црвено-бели добро започели меч, на полувремену су већ примили девет голова и имали заостатак од четири гола (9:5). У наставку су заиграли нешто чвршће, али нису имали ни снаге ни среће да преокрену резултат у своју корист, па је на крају Раднички славио са 12:10.

Најефикаснији у тиму Дејана Савића био је Душан Васић са 4 гола. По два су постигли Поповић и Шулц, а по један погодак дали су Танкосић и Радовић.

РАДНИЧКИ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 12:10 (4:3, 5:2, 2:2, 1:3)

Крагујевац – Базен: СЦ Парк. Судије: Анђелић и Путниковић. Искључења: Раднички 14, Црвена звезда 17. Петерци: Раднички 1 (1).

РАДНИЧКИ: Добожанов, Митровић, Станојевић, Ганић 2, Радованлија, Танасијевић, Панић 1, Жулуме 3, Васић 1, Гусаров 4, Манић, Томашевић 1, Ђерковић, Пљеванчић. Тренер: Стевановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 1, Максимовић, Бурсаћ, Перковић, Васић 4, Битадзе, Жежељ, Илић, Поповић 2, Шулц 2, Радовић 1, Тодоровски, Љубеновић. Тренер: Савић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment