Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Наш прилог прослави светске титуле!

Тренер Владан Милојевић рекао је после тријумфа над Напретком резултатом 3:0 како су његови пулени и он желели да дају допринос обележавању 27. годишњице од освајања Интерконтиненталног купа.

– У име играча, стручног штаба и своје име, честитам нашем клубу велики јубилеј. Познато је да смо на данашњи дан, пре 27 година, постали прваци света у Токију. Зато нека ова победа буде наш прилог данашњем дану и прослави светске титуле. Знају момци да су то блистави моменти у историји Црвене звезде и желим им да у будућносту могу да кажу да су нешто слично направили – рекао је Милојевић.

Црвено-бели су савладали Напредак погоцима Вељка Симића и Ел Фардуа Бена, док је аутогол био дело Вешковца, на суперлигашком опроштају од домаће публике за 2018. годину.

– Мислим да смо добро играли у првом полувремену и имали смо доста шанси. Могли смо да постигнемо још неки гол… И онда је Аливодић у финишу полувремена био сам у опасној позицији и на то смо скретали пажњу играчима, да Напредак у сваком тренутку може да направи проблем. У другом су они покушавали да контролишу игру, знали смо да је то њихов начин игре, са добром средином и брзим боковима. Мало нам је олакшала и повреда Н’Диајеа, надам се да није озбиљније повређен. Све у свему, могу да будем задовољан, заслужено смо победили. Напредак треба да има много више бодова, али видимо се у плеј-офу – додао је тренер Звезде.

Милојевић се кратко осврнуо и на максималан учинак, односно свих 10 суперлигашких победа на домаћем терену у јесењој полусезони.

– То је статистика, циљ нам је увек да победимо и код куће и у гостима. Некад успемо, некад не, лепо је увек када победимо. Драго ми је због тог податка – завршио је Милојевић.

Повезане вести

3 comments

Dejo дец 9, 2018 at 15:51

Treneru Crvene Zvezde Miloje skreni paznju svim igracima Crvene Zvezde za mec protiv PSZ jer sudija koji ce da sudi mec Crvena Zvezda – PSZ na stadionu ,,Rajko Mitic “ Crvene Zvezde bas prelako dijeli kartone

Reply
KOVJE дец 9, 2018 at 01:05

na jedan mig nase zvezde ,moj komsija Rase Krunic ,zadojeni delija ,ce pjesice doci na Marakanu

Reply
окнарб дец 8, 2018 at 23:23

Милоја доведи Ђуричића,Максимовића из Валенсије или гдје већ игра и Мићка М ијаиловића звездину дијецу.Симић је свима па укључујући и мени запушио уста својим играма.Од осталих Катаија ,лАЗОВИЋА ,кРУНИЋА(ма колико скуп) Иванића а одбрану по твојој жељи И ТРАЖИ ДА ЗВЕЗДА ИГРА ШТО ЈАЧЕ УТАКМИЦЕ НА ЗИМСКИМ ПРИПРЕМАМ.ПС НЕДАЈ ДА ПРОДАЈУ БОРЈАНА ,СТОЈКОВИЋА,РОДИЋА ,СРНИЋА ,МАРИНА И БЕНА

Reply

Leave a Comment