Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пораз од Цибоне

Још једна лоша партија Црвене звезде на гостовању у АБА лиги. Вечерас је од наше Звезде је била боља Загребачка Цибона, резултатом 87:73(22:17, 30:16, 19:20, 16:20).

Домаћа екипа је од почетка до краја држала предност против Звезде. Црвено-бели су једино у другој четвртини дали знакове живота када су дошли на 22:19, али то је било све.

Цибона је ношена Рудежом и Чејсом већ на полувремену имала +19 (52:33), a том резултату су поред доброг шута за три Цибоне кумовали и Звездини промашаји са линије слободних бацања.
У трећој четвртини је гостујућа екипа мало поправила утисак, али само мало. Добили су ту деоницу резултатом 20:19, што је било недовољно да се уопште угрози укупни резултат. Ни проблем са личним грешкама центара Цибоне није помогао пуно Звезди.

Иако је екипа Звезде и четврту четвртину добила резултатом 20:16, резултат из првог полувремена је био недостижан. Чак и када су играчи у црвено-белим дресовима имали шансу да приђу на -10, правили су почетничке грешке у нападу, те остављали отворене шутеве у одбрани.

Поражавајућа је чињеница да је Звезда изгубила чак 22 лопте, те да су играчи у црвено-белим дресовима промашили 11 слободних бацања.

Што се тиче индивидуалног учинка код Цибоне су најбољи били Розић(9п, 6с) и Зубчић(14п, 4с), док су се код Звезде истакли Бојан Поповић(8п, 4с, 1а) и Суботић(11п, 4с).

Повезане вести

35 comments

NOKIA C5-03 дец 10, 2011 at 14:06

KARI JE NAS NAJBOLJI TRENER,NIJE KRIV STO NEMAMO DOBRU EKIPU.ZATO DAJ TE COVEKU DA RADI A REZULTATI CE DOCI!!!

Reply
Delije Užice дец 10, 2011 at 11:02

OVO ME STVARNO POČELO DA NERVIRA! PORAZ OD OVOGA U OVOM SPORTU PORAZ ODONOGA U ONOM SPORTU…DOKLE VIŠE!

Reply
Vlada Tosic дец 10, 2011 at 10:39

Predlog sajtu, UKINITE KOSARKASKU SEKCIJU, i ne objavljujte rezultate prvog tima (a ni onog 2 ni 3 sto su najvece gluposti i samo potvrdjuju FMP)………..A ti Covicu dosta polemike vise i gostovanja na televizijama, intervjua i slicno nego AJD DA SE RAZILAZIMO KO LJUDI, jbg probali smo nije islo ajd zdravo…Draze mi je da nas vodi neko slican Uvalinu ili bilo ko drugi ko ce da se brine za lose rezultate nego Kari koji posle svakog poraza izjavi IGRALI SMO DOBRO, IDEMO NA BOLJE, OCEKUJEM POBEDU, VREDNO RADE…. Jezim se od pomisli da dolazi derbi…

Reply
Petak 13-ti дец 10, 2011 at 10:13

Ovo je blago rečeno KATASTROFA!Igrače bre dovedi,a ne BALERINE!

Reply
:) дец 10, 2011 at 10:00

Onaj Vasic decko jeste ubacio dve trojke ali je promasio 3 i sto je jos gore izgubio 3-4 lopte on definitivno nije pojacanje.Organizacija napada ravna 0,kao iskusni plej Bojan Popovic kakav on nije mogao u Partizan pa kad ne moze u Evropu aj odo u Zvezdz .Jadno !

Reply
despot дец 10, 2011 at 02:26

da li se jedino meni čini da ovdje nešto ne štima??
smejem se od muke!:/

Reply
ja дец 10, 2011 at 02:03

a da mi lepo batalimo ovu kosarku jer mi u zadnjih 13 godina osvojili smo samo dva kupa.1998 Smo imali 15 titula a partizan 6 ili 7 a sada imaju 17 ili18 mi trebga lepo da ugasimo kosarkaski klub i da se pozabavimo sa odbojkaskim,rukometnim,vaterpolo i FUDBALSKIM klubom jer od kosarke nema vajde svake godine ista prica a sve gore i GORE!!!!!!!!!DOKLE VISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
MARKO дец 10, 2011 at 01:20

Ja kad sam na vreme govorio ovde da igraci koji su prosle godine igrali za FMP ne mogu da nam garantuju uspehe jer je svaki drugi glodar vi mi lupate minuse. Pa ja igram u FMP-u i da se naprimer FMP fuzionisao sa partizanom nikada ne bi dao maksimum i igrao bi za sebe jer sam Zvezdas od malih nogu i ne razumem uopste niti me interesuje partizan.Tako kod nas neke ne interesuje Zvezda jer su teske glodarcine Realno mnogo smo jadna ekipa i tacka i stvarno ne znam kako to Kari misli da napravi ekipu za Evroligu kad od ovih igraca jedino dvojica ili trojica kosarkasa ima ugovor duzi od godinu dana, ovi svi ostali odlaze dogodine !!! Ista stvar kao i u fudbalu, imamo dobre i poznate trenere ali dzaba kad nemamo tim !

Reply
Luka дец 10, 2011 at 02:54

Kakve to veze ima? Zar stvarno mislis da su svi igraci u zvezdi pre fuzije navijali za zvezdu? To sto je fuzija nema veze. I ona nije uradjena zbog stvaranja ekipe vec zbog mnogo vecih ciljeva(spasavanje kluba), a to sto su se ekipe spojile to je samo normalan sled dogadjaja.

Reply
ZmajOgnjeni дец 10, 2011 at 00:04

Kad se setim da sam se radovao sto cemo ipak igrati ABA ligu…

Reply
zeljko дец 9, 2011 at 23:59

misite da cete time sto brisete komentare sakriti istinu..jadno je to sto radite..vise necu posjecivati ovaj sajt..zbogom

Reply
Luka дец 10, 2011 at 02:56

Zasto mislis da je nama u interesu da brisamo tvoj komentar? Mi nemamo nista od toga, niti bilo kome branimo da iznese svoje mislenje. Ako ti je komentar obrisan nije zbog „skirvanja istine“ kako kazes vec verovatno zbog psovki ili uvreda. Ja ne znam ko je od kolega obrisao ali je verovatno postojao neki razlog.

Reply
marakana дец 9, 2011 at 23:45

nije mi jasno sta se ovo desava u KK I FK, umesto da kako vreme prolazi ekipa bude sve uigranija, a oni…sve gori gori !

Reply
Gile delija дец 9, 2011 at 23:38

Mislim da ovi igraci stvarno nisu svesni ciji dres nose i treba ih osloboditi tog tereta i sve ih otpustiti. Ovo je bruka. Moze da se ne pogodi trojka ili sut preko ruke ali slobodno bacanje i da se ne igra odbrana i da se ne trude E to u ZVEZDI NE MOZE. Ne mogu da verujem da ih nije sramota Karija koji dade sve od sebe da debile nesto nauci ali ocigledno da nemaju mozga da bi igrali u Zvezdi.Nama sada trenutno treba SAMO 12 novih igraca i resili bi problem!? Ipak najveci krivac je Covic jer nas je slagao i prevario a ujedno i osramotio jer od kada postoji ova liga losiji tim se nije pojavio. ne znam sta znaci njegovo stalno ponavljanje strpljenje, strpljenje pa ako on moze da se sramoti zasto sramoti ime ZVEZDE nas ZVEZDASE i KARIJA. Ovo vise nema smisla.

Reply
PERA BOR дец 9, 2011 at 23:32

Ono sto trenutno najvise mrzim kod kosarkasa,rukometasa je to sto kada izgube u meni se ne javlja vise onaj bes,ljutnja,tuga jednostavno sam se naviko da citam naslove tipa Poraz kosarkasa u pioniru.Nekada bih se zgranuo, ne bih mogao da spavam danima iz neverice da smo izgubili pred svojim navijacima a sada je to potpuno normalno.E to mora da se promeni,porazi zvezde moraju se ponovo poceti svrstavati u senzacije a ne u normalnost!!!

Reply
Nenad дец 9, 2011 at 23:23

Hoce li mi neko reci postoji li live stream za Arena sport 3 da znam dali i dalje da trazim…

Reply
PERA BOR дец 9, 2011 at 23:27

Nema brate stream nego lepo zvedza tv.

Reply
PERA BOR дец 9, 2011 at 23:32

zvezda*

Reply
DSCU дец 9, 2011 at 22:58

Zasto da ti bude zao? Ovim sto si sad rekao pokazao si da nisi ni zvezdas, tako da nemas razloga da zalis sto je nase sportsko drustvo u krizi…! Ti si samo jos jedan Mustafa!

Reply
Djolle дец 9, 2011 at 22:56

22 izgubljenje lopte, 11 omašenih bacanja, pa grupa građana bi nas pobedila! Taman ih malo pohvalim za igru protiv Makabija jer jesu odigrali sasvim solidno i oni se ne sledećoj utakmici raspadnu a ja pojedem g.ovno!
više ništa neću da komentarišem što se tiče KKCZ, ići ću u Pionir i dalje i nerviraću se iako je to samo zato štovolim Zvezdu a nijedan razuman razlog nemam, i šta će mi, u kakvom nam je stanju sportsko društvo mazohista sam postao odavno….

Reply
goran дец 9, 2011 at 23:35

svaka cast za komentar……zaista lepo napisano……sto se mene tice ne zelim biti previse pricljiv jer ovi nasi jazavci to ne zasluzuju……jedino sto zelim napisati je……. zivce ste mi pokidali……toliko….

Reply
BojanBL дец 9, 2011 at 22:54

Uh, šta napisati poslije još jedne katastrofalne igre ili bolje reći ne igre. Tuga, razočaranost, bijes, gorčina… Sve se smjenjuje nevjerovatnom brzinom. Mi smo raspad od ekipe. 🙁 Pa, mi služimo za popravljanje rezultata drugim ekipama. Protiv nas svako odigra utakmicu sezone. Zasipaju nas sa svih strana. I mislim da je ova večerašnja utakmica pokazala da je Crvena Zvezda Beograd zalutatala u ABA ligu i da nema šta da traži. Juče sam napisao da su igrači ograničeni, pa sam dobio minuse „velikih poznavalaca košarkaške igre“. Kada sam to rekao nisam mislio ništa loše, nego sam samo napisao svoje viđenje stvari koje se dešavaju na parketu. I opet ponavljam, igrači su OGRANIČENI. Neko juče napisa da će Milutinović biti igračina. Pokazao je večeras kako se prave koraci, gazi linija, baca lopta u aut, kasni sa zatvaranjem protivničkih igrača… Jedanaest utakmica je prošlo, a nije pokazao ama baš ništa. Popoviće ne treba opštino komentarisati. Dovoljno je napisati jedna velika NULA. Cvetković, iako mlad nije na nivou od prošle godine. Vjerovatno i mala minutaža je doprinjela njegovim veoma lošim igrama. Nikolić je kanta od igrača, kao i Sava Lešić. Nedović jedini ima potencijala, ali sa propalim igračima ga neće moći ostvariti. Vasić, ovosedmično veliko pojačanje nas je samo unazadio. Ostalim igračima i ne znam prezimena, jer se nisu istakli. Ah da, umalo da zaboravim da su razlozi za poraz: natopljen teren vodom, klizava lopta, vatrena atmosfera, pritisak sa tribina, sudijske odluke… Znam da je situacija teška, ali ovo nisam očekivao ni u najcrnjim snovima (2/9) Vrijeme je da slijepi progledaju i da shvate da je ovo večeras bila bruka, blamaža i sramota. Mislio sam da smo dno dotakli prošle sezone, ali prevarih se. Zvezda od prošle godine se borila, grizla, bacala za svaku loptu. Iako ograničena kvalitetom pobjeđivala je mnogo jače od sebe, a to su bili Cibona, Cedevita, Zagreb, Olimpija, Hemofarm… Uskoro nam dolaze komšije, a mi nikada lošiji. Samo da nam dragi Bog da snage da ne doživimo novu rezultatsku katastrofu!!!

Reply
Nenad дец 9, 2011 at 22:43

Mi smo prosle godine i igrali lepse i imali bolje rezultate…
Jos da nas je prosle godine u Jadranskoj ligi vodit Nikitovic nebi sad imali potrebu da gledamo novu Zvezdu…

Reply
saasa дец 9, 2011 at 22:41

KATASTROFA. Sramota za klub. Kakav crni covic i evo sada nije igrao covic pa smo izgubili nikakvi igraci.

Reply
Markopilja дец 9, 2011 at 22:35

Auu, pa mi smo prosle igrali sa gorim timom, i bez Pesica, i igrali smo neku kosarku, a ovo sad je haos ! 🙁 Ajde bre igraj i bori se !

Reply
uros crazy north дец 9, 2011 at 23:21

Ne znam da li neko primecuje,ali nama treba plejmejker ljudiiii!!!!
Svaka cast i Nedovic koji je vise 2 i cveletu,ali popovic i covic,ne zasluzuju nas dres,nemaju kvalitet,treba nam jedan amerikanac na 1,jel neko zna sata je sa marinovicem? On bi lego ko majka preko mrtvog sina 😀 Ali ozb,ovako se ne moze i da dodje ova 3,opet ce faliti dobar plej da sve to poveze.

Reply
Vlada Tosic дец 10, 2011 at 10:32

Sad ce Covic da ode, cim pocne NBA, posto se zavrsio lokaut… 😀

Reply
Dragon дец 9, 2011 at 22:33

nas pobeđuje ko stigne…kao i u rukometu…baš bi da napišem teške reči al svejedno ne mogu…

Reply
ariljac дец 9, 2011 at 22:25

Hrabro momci!!! Idemo dalje!Trpeo sam razne trenere na klupi naseg kluba,njih sam trpeo a tebe cu Kari da ISPOSTUJEM makar ispali iz ove lige jer si ti covek koji je zasluzio postovanje makar time sto se nisi usudio da tuzis klub ni jednog momenta za razliku od „zvezdasa“ Uvalina i raznoraznih ljudi kojima je Zvezda u srcu samo kad treba da izvucu korist…Bice pobeda nesikiram se…

Reply
BojanBL дец 9, 2011 at 23:38

Ostvareni rezultati pokazuju da je Pešić kvalitetniji trener od Uvalina! Dalje Pešić ima znanje, dok je Uvalin imao energiju koja je pokretala ekipu. To mu niko ne može osporiti. Skakao je, urlao, bio „dio“ igre. Uvalin je pokazivao više osjećanja prilikom vođenja ekipe, dok je Pešić staložen i sve to odrađuje kao profesionalac, bez emocija. Šteta je što smo prošle godine opterećeni dugovima dotakli dno i što je rasulo u klubu uticalo i na rezultat. I da ne zaboravim, put kojim je krenuo Nikitović je takođe bio obećavajući, ali nisu htjeli da mu daju priliku za dokazivanje! teško Pešići, a i nama sa ovakvom grupom amatera! 🙁

Reply
Gorcilo дец 9, 2011 at 22:10

Ovako ,znam da ce mi mnogi zameriti,ali ovakav skor bih i ja imao,ovo nije moja ZVEZDA ,ona od prosle sezone se makar BORILA za GRB na svom dresu,a ovi veceras sta je bre ovo?

Reply
BojanBL дец 9, 2011 at 22:28

Ja ti ne zamjeram. Saglasan sam sa onim što si napisao!

Reply
Nenad дец 9, 2011 at 22:10

Ubili su nas losa bacanja i izgubljene lopte

Reply
Petak 13-ti дец 9, 2011 at 22:08

Ua bre SRAMOTE !

Reply
Milan дец 9, 2011 at 22:05

Sramota.

Reply

Leave a Comment