Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Висок ниво фудбала

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић био је задовољан после победе његових пулена од 3:1 над Спартаком у Суботици.

– Честитам и једној и другој екипи на партији, у децембру смо имали прилику да видимо висок ниво фудбала, што није лако. Друго, не мање битно, истакао бих амбијент и феноменалан терен. Стварно сам уживао, свака част и Спартаку и граду Суботици, од мене велико „браво“. Честитке колеги Рогану, нека наставе овако и онда неће бити зиме за јако добру екипу Спартака – рекао је Милојевић.

Црвено-бели су тријумфовали у 19. колу Суперлиге Србије погоцима Марка Гобељића и Ел Фардуа Бена који је два пута затресао мрежу Суботичана.

– Спартак има кадровских проблема са повредама и мали фонд играча у оптицају, што је утицало, али је наш ривал играо другачије него остале екипе у Суперлиги. Форсира такозвани директни фудбал, можда је и једина екипа која игра у формацији 4-4-2. Покушали смо да освојимо средину терена и да контролишемо пасове, и мислим да смо доста добро одиграли.

Шеф стручног штаба Звезде осврнуо се и на повратак до недавно повређених играча.

– Имамо доста ровитих играча, Филип Стојковић је одиграо утакмицу на позицији која баш и није страна за њега, био је штопер и на припремама. Ипак, прибојавао сам се како ће изнети цео први меч после повреде, исто важи и за Чаушића, али сам са те стране задовољан. Окрећемо се наредним обавезама – завршио је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment