Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЕвропска такмичењаНајновије

ЛЕН ЛШ: Динамо Москва – Црвена звезда

Ватерполисти Црвене звезде су у претходних двадесетак дана коначно прекинули стартну серију неуспеха и коначно у регионалној А1 лиги направили искорак ка средини табеле. Са друге стране у ЛЕН Лиги шампиона и даље не знају за успех, а сада их очекује далек пут и веома тешко гостовање.

У среду 5. децембра са почетком од 19:15 часова пулене тренера Дејана Савића очекује меч 4. кола групе „А“ елитног клупског европског такмичења. Црвено-бели гостују у Москви екипи Динама. И Московљани као и наш клуб не зна за успех у овосезонској Лиги шампиона. Динамо је у претходна три кола поражен код куће од Барселонете (12:13), док су на гостујућим базенима претрпели поразе у Будимпешти од ФТЦ Телекома (6:13) и ЗФ Егера (10:12).

Као и пред сваки сусрет црвено-белих ватерполиста у елити треба напомињати да је и сам тренер Савић истицао да је сваки евентуални бод у Лиги шампиона велики успех и да се ово такмичење мора искористити за стицање преко потребног искуства за борбе у регионалном и домаћим такмичењима.

– Парови 4. кола групе „А“ ЛЕН Лиге шампиона:
ФТЦ Телеком Будимпешта (МАЂ) – ЦНА Барселонета (ШПА)
Динамо Москва (РУС) – БВК Црвена звезда (СРБ)
Про Реко (ИТА) – Стеауа Букурешт (РУМ)
ЗФ Егер (МАЂ)- АН Бреша (ИТА)

– Табела групе „А“ ЛЕН Лиге шампиона:
1. ЦНА Барселонета (ШПА) 9
2. Про Реко (ИТА) 9
3. ФТЦ Телеком Будимпешта (МАЂ) 6
4. АН Бреша (ИТА) 6
5. ЗФ Егер (МАЂ) 6
6. Динамо Москва (РУС) 0
7. Стеауа Букурешт (РУМ) 0
8. БВК Црвена звезда (СРБ) 0

Повезане вести

Leave a Comment