Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Резултати млађих категорија. Инцидент на „Трофеју Београда“

Овог викенда млађе селекције нашег хокејашког клуба наступале су у оквиру ИХЛ такмичења, као и на турниру “Трофеј Београда”

– Селекција до 18 година, предвођена Ненадом Милинковићем, одиграла је две утакмице са екипом Бледа, у Београду. У првом сусрету, одиграном у суботу, наши јуниори су изгубили резултатом 0:3.

У другој утакмици резултатски много неизвеснији дуел. Блед је добио прву трећину са 0:1, али је Звезда у другој, головима Алексе Гвозденовића и Василија Маринковића, преокренула на 2:1. Блед у последњој трећини долази до изједначења 2:2, али Звезда опет, другим голом Алексе Гвозденовића, долази до водства од 3:2.Црвено-бели пред сам крај постижу још један погодак за 4:2 (стрелац Марко Младеновић) и тако су стигли до заслужене победе.

– Селекција до 16 година, предвођена Марком Јулоским, доживела је још један тежак пораз. Црвено-бели су гостовали екипи Хидра Јесенице и изгубили са резултатом 10:0. Истини за вољу, када смо разговарали са тренером Јулоским пре утакмице, он је напоменуо да ће ово бити тешка утакмица за њих, превасходно јер на њој није могао да рачуна на 5-6 стандардних играча. Надамо се да ће наша селекција до 16 година бити комплетна у неким наредним сусретима и да ће пружити достојан отпор својим противницима.

– Наступ су овог викенда забележили и клинци до 12 година, које тренира Борис Данон. Они су наступили на турниру “Трофеј Београда”, а постигли су следеће резултате:

Црвена звезда – НС Старс 4:4

Црвена звезда – Партизан 0:10

Црвена звезда – Војводина 6:0

Црвена звезда – Марбо прекинуто

Утакмица за треће место, која је требала да се одигра баш између Црвене звезде и Марбо-а није одиграна због инцидента који се десио на трибинама, иза Звездине клупе. Нешто више о томе након консултација са људима из клуба.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment