Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Хвала навијачима на подршци

Фудбалери Црвене звезде су победом са 2:0 над Вождовцем осигурали јесењу титулу, а тренер Владан Милојевић је после меча 18. кола Суперлиге био задовољан игром и повратком повређених играча.

Честитам играчима оба тима на приказаној партији. Публика је дошла да нас поздрави у великом броју и хвала навијачима на томе у име целе екипе – поручио је Милојевић и осврнуо се на сам дуел на Маракани.

Била је добра утакмица, без обзира на све Вождовац је екипа која жели да игра и да почиње акције из последње линије. Желим му да почне и са освајањем бодова и да се видимо у плеј-офу. Могу да будем задовољан јер смо имали на терену Душана Јованчића и Милана Павкова после дуже паузе због повреда, биће им потребно мало да дођу до ритма. Задовољан сам и игром, постојали су делови меча где је требало да се понашамо другачије, да не долази до конфузије и да од апсолутне контроле уз неки примљен гол дође до нервозе, што није потребно.

Тренер Звезде сматра да није било опуштања, иако су његови изабраници водили са 2:0 од 33. минута, али…

Као народ смо такви, толико пута сам причао о томе… Играчима стално понављам, знамо лимит да будемо задовољни, али видимо да тога у Европи нема. Мени се то не свиђа и на томе радимо да исправимо, тешко је то променити. Желели смо утакмицу у мирнијем току.

Милојевић се осврнуо и на повратак Ричмонда Боаћија на терен, пошто је наш голгетер у 79. минуту заменио Милана Павкова.

Није потпуно спремно, далеко је од тога, ушао је да добије минуте. Није тренирао још од гостовања Ливерпулу, радило се о озбиљној повреди. Имаћемо стрпљења са Боаћијем и сигуран сам да ће брзо ући у такмичарску форму. Цео тим је одиграо одлично. Ако имате прави тимски дух онда увек један играч искочи, сада је то можда био Ебисилио, али су стварно сви добро одиграли.

Шеф стручног штаба јесењег шампиона Суперлиге нада се да ће ускоро имати све адуте на располагању.

Повређени играчи у понедељак имају нове контролне прегледе. Опоравак Филипа Стојковића иде у добром правцу и верујем да ће добити зелено светло да почне да тренира у пуном ритму, исто очекујем и за Бранка Јовичића, а надам се добром снимку и за Вујадина Савића – завршио је Милојевић.

 

Повезане вести

Leave a Comment