Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеФудбал

Квартет поручио звездашима – Подржите нас и сутра

Вујадин Савић, Марко Гобељић, Горан Чаушић и Марко Марин, посетили су Делта сити где су се током једночасовног дружења сликали са стотинама звездаша, делили аутограме и карте за дуел са Вождовцем заказан за сутра од 18 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Бројна црвено-бела публика дочекала је квартет српског шампиона са одушевљењем, а наши играчи одужили су им се стрпљиво испуњавајући жеље за аутограмима и фотографијама.

Овом приликом наши првотимци изразили су задовољство због великог интересовања и позвали присутне да пруже подршку и доласком на недељни дуел.

Радо се одазивамо на сваку акцију која за циљ има дружење са звездашима. Њихова подршка нам је од изразитог значаја и сваку прилику користимо да им дамо до знања да је тако – рекао је Гобељић.

Између низа фотографија утиске је сумирао и Чаушић:

Враћамо се првенственим обавезама и жеља нам је да се већ против Вождовца вратимо на победнички колосек. Позвали смо све посетиоце тржног центра којима су црвено-беле боје у срцу да нас подрже у недељу.

На речи офанзивца надовезао се Савић.

Пресрећан сам приликом сваког сусрета са навијачима. Дају нам невероватну енергију. Првенство нам је приоритет и зато позивам публику да нам да препознатљиви ветар у леђа против Вождовца. Сви су импресионирани атмосфером коју звездаши праве на европским утакмицама, али нам је подршка потребна и на домаћој сцени јер је она степеник до Европе – рекао је поуздани штопер.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment