Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Поносан сам на играче

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је поносан на издање својих пулена у Напуљу.

Црвено-бели, који су на југу Италије први пут ове сезоне заиграли у комплетно црвеној опреми, изгубили су са 3:1 у 5. колу Ц групе Лиге шампиона.

– Честитам екипи Наполија на победи. Утакмица је била добра и интересантна, могу да је поделим на прво и друго полувреме. Оно што смо желели и спремали, нисмо баш одрадили како смо и хтели у првом, зато је други део био најбољи на гостовању у Лиги шампиона. После Париза и Ливерпула, то полувреме је путоказ како се игра у Европи – рекао је Милојевић.

Тренер Звезде посебно је истакао зашто је посебан.

– Честитам и мојим играчима, посебно сам поносан и срећан што тренирам играче који су дали све од себе без обзира на све, као што је на пример Душан Јованчић, који је имао само један тренинг, или Милан Павков. Поносан сам што имам такве играче, а видели смо и малог Дејана Јовељића који израста у фантастичног играча, пред њим је светла будућност, заслужује и добијаће шансу у будућности.

Милојевић је нагласио и да није било изненађења на стадиону „Сан Паоло“ и објаснио је разлог нешто слабијег издања у првом полувремену.

– У припреми меча знали смо каква је лева страна са Руијем и Фабијаном Рузиом, али нисмо решавали проблеме како је требало. Највећа два проблема имали смо са кратким и малим дијагоналама, посебно Хамшика и Алана, и нисмо успели да вршимо притисак на њих двојицу. После измена је то изгледало много другачије у другом полувремену. Срнић је први пут играо на месту задњег везног, уласком Јованчића добили смо стабилизацију и контролу игре, па смо и лакше долазили до офанзивне трећине терена. Није било никаквог изненађења, само нисмо успели да се од почетка адаптирамо на стил игре фантастичне екипе као што је Наполи. Мислим да било која екипа прође даље, то и заслужује. Наполи, ПСЖ и Ливерпул су прилично изједначени по квалитету.

Посебно се осврнуо на подршку навијача у Напуљу који су сјајно бодрили екипу.

– Опет се видело да нам много значе. Толико добрих ствари смо урадили и њихова улога је јако велика у томе. Сјајно су се понашали и у граду како сам чуо, било их је из Београда, свих крајева Србије, али и иностранства, и честитам им од свег срца на понашању. Још једном смо показали да нисмо баш онакви како остали део Европе жели да нас прикаже. Жао ми је што нисмо имали прилике да имамо њихову помоћ и да се они покажу у правом светлу и у Ливерпулу и у Паризу. И сада се чују у позадини док причам, стварно су феноменални, хвала им на свему у име целе екипе.

У последњем колу Ц групе Звезда ће дочекати Пари Сен Жермен 11. децембра.

– Нема велике приче о мотивацији, нити посебно треба да то радим за меч Лиге шампиона. Нисмо били учесници више од 20 година, биће крцата Маракана и врела атмосфера. Нема потребе за додатном мотивацијом, 6:1 из Париза је више него довољно, имамо доста мотивације за Пари Сен Жермен – закључио је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

зики нов 29, 2018 at 12:41

терзићу доведи ђуричића и иванића и замијену за радоњића.немамо десно крило

Reply
Hadži Dragan NBG нов 29, 2018 at 07:53

Idemo dalje Miloje,nastavi da gaziš u Super ligi.

Reply

Leave a Comment